Arrangementet er fullført.

Seilkurs i syden hovedbilde
torsdag 

Seilkurs i syden

Seilkurs i syden

Lær å seile ved Kanariøyene

Naviko Seilskole har ledige seilkurs-plasser i uke 6 og 8.

Bli med Naviko Seilskole på 1 ukes seilkurs (”kombikurs”) på Kanariøyene. På våre kurs lærer du håndtering av båten for seil og motor, havnemanøvrering, seiling til bøye og brygge, kart og navigasjon, sikkerhet og mann-over-bord manøver og enda mer. Blir du nervøs når det blåser opp, ikke helt trygg på manøvrering i trange havner når det blåser nordavind fra alle kanter? Ta et kurs i varme omgivelser og møt forberedt til sesongen her hjemme, eller ta kurset som en aktiv og morsom ferie!

Tålmodig instruktør 40 fot båt og maks 4 elever sikrer god plass til alle og stort læringsutbytte.

Utstyr
Skippern er glad i å lage mat, har espressokanne, velutstyrt bysse og godt humør! God mat er i følge hjemmesidene inkludert i prisen.
Kursavgiften dekker også alle båtutgifter, havneavgifter, et 56 siders A4 kompendium, valgfri maritim litteratur og et prøveabonnement på Seilmagasinet og Seilas.

Tidspunkt

Uke 6 – 6. – 12. februar

Uke 8 – 20. – 26. februar

Pris: 8900,-

Se her for mer informasjon >>

Relaterte saker

Eventbilde: Italiensk mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Italiensk mat og vin i kombinasjon

En restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske italienske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, italienske viner.

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner
tirsdag

Mathallens vinklubb: Chilenske toppviner

I dag rangeres Chile som nummer ni av verdens største vinproduserende land og denne kvelden får du smake noen av toppvinene derfra.