Søk i Aktiv i Oslo

Seilkurs i syden hovedbilde

Seilkurs i syden

Seilkurs i syden

Lær å seile ved Kanariøyene

Naviko Seilskole har ledige seilkurs-plasser i uke 6 og 8.

Bli med Naviko Seilskole på 1 ukes seilkurs (”kombikurs”) på Kanariøyene. På våre kurs lærer du håndtering av båten for seil og motor, havnemanøvrering, seiling til bøye og brygge, kart og navigasjon, sikkerhet og mann-over-bord manøver og enda mer. Blir du nervøs når det blåser opp, ikke helt trygg på manøvrering i trange havner når det blåser nordavind fra alle kanter? Ta et kurs i varme omgivelser og møt forberedt til sesongen her hjemme, eller ta kurset som en aktiv og morsom ferie!

Tålmodig instruktør 40 fot båt og maks 4 elever sikrer god plass til alle og stort læringsutbytte.

Utstyr
Skippern er glad i å lage mat, har espressokanne, velutstyrt bysse og godt humør! God mat er i følge hjemmesidene inkludert i prisen.
Kursavgiften dekker også alle båtutgifter, havneavgifter, et 56 siders A4 kompendium, valgfri maritim litteratur og et prøveabonnement på Seilmagasinet og Seilas.

Tidspunkt

Uke 6 – 6. – 12. februar

Uke 8 – 20. – 26. februar

Pris: 8900,-

Se her for mer informasjon >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Boblende middag / lunsj
fredag
17:00

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblene kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.