Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Seann Walsh – Live! hovedbilde
onsdag 
21:00
Latter

Seann Walsh – Live!

Med sin selvironiske, tørre og smarte humor, omtales ofte Seann Walsh som kongen av observerende komedie.

Han har evnen til å se humor i det meste, og kan lage kvalitetskomedie av selv de mest kjedsomme temaene.

Den engelske standupkomikeren har også en unik evne til å engasjere publikum, og har ofte en samtalelignende fremtoning i showene sine. Du vil antageligvis få følelsen av å befinne deg i en samtale med gode venner, fremfor å faktisk være på et standupshow.

Foruten sitt unike scenenærvær, er Walsh kanskje best kjent for sine opptredener på show som “Live at the Apollo” (BBC2), “8 Óut of 10 Cats” (C4), “The Stand Up Sketch Show” (ITV2) og “The Jonathan Ross Show”. Ja, og selvfølgelig – podcasten “What’s Upset You Now?”, som han har sammen med Paul McAffrey.

Bestill billetter her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: The Well Summer Club
onsdag
00:00

The Well Summer Club

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra i sommer? Opplev herlig beach club-stemning på The Well, bare 15 minutter fra Oslo.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!