Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Scicilanske bilder – vernissage hovedbilde
torsdag 
18:00
Galleri DC-3

Scicilanske bilder – vernissage

ntso

I april i år var en gruppe fotointeresserte mennesker med kunstbakgrunn på workshop i Taormina på Sicilia. Fotokunnskapene var ulike, men alle hadde felles interesse for Sicilia og lyst til å bli bedre fotografer. Ett ypperlig utgangspunkt for en fantastisk uke!
«Vi kom hjem, fullastet med inntrykk og enda flere bilder som skal vises frem i en felles utstilling på Galleri DC-3 på Fornebu. Vi gleder oss til utstillingen – Lully Heje, Lene Hval, Karin Mohr, Monica Risvik, Torill Skaare, med kursledere Siri Wolland og Birgit Holtermann».

Velkommen til vernissage torsdag, 31. mai 2018 kl. 18:00-20:00
Åpent lørdag og søndag fra 13:00-16:00

Relaterte saker

Eventbilde: Gatekunst-utstilling Street Art Norge
lørdag
11:00

Gatekunst-utstilling Street Art Norge

Street Art Norge har åpnet dørene for en unik gatekunst-utstilling på Vulkan hvor du vil kunne utforske et mangfold av kunstverk. Utstillingen vil være i konstant endring frem til 3. mars!

Eventbilde: Utstillinger på Historisk museum
søndag
00:00

Utstillinger på Historisk museum

I Historisk museum kan du reise tilbake til fortiden og ut i verden, og bli kjent med interessante og sjeldne gjenstander og deres historier.

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
søndag
10:00

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Ta med hele familien for en gøy og lærerik helg. Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.