Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Scenekunstfestivalen 2014 hovedbilde
mandag 

Scenekunstfestivalen 2014

ntso

Scenekunstfestivalen er en 2-dagers minifestival som arrangeres for andre gang og som finner sted på Cafeteateret 25.-26. august 2014 kl.19.00. Det blir to kvelder fulle med teater, dans, performance, poesi og scenekunstdebatter. Hovedtanken bak Scenekunstfestivalen er å løfte frem den frie scenekunsten og bygge broer mellom de ulike scenekunstmiljøene.

I år har de et politisk hovedfokus. Flere av årets bidrasgytere framfører verker knyttet opp mot dagsaktuelle hendelser, som for eksempel konflikten i Midtøsten.

Velkommen skal dere være!
Billettpris: 50 kr.

Intervjuer: Fernanda Branco
Arrangører: Tuva Hennum og Kristiane Bøgwald.

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.