Say Something med H2dance og Aspirantkoret i Det Norske Jentekor hovedbilde
søndag 
12:00

Say Something med H2dance og Aspirantkoret i Det Norske Jentekor

H2DANCE og Aspirantkoret i Det Norske Jentekor setter opp konsertforestillingen SAY SOMETHING

Forestillingen er interaktiv i den forstand at koret blander seg med publikum, deler seg opp i grupper og kaster om seg med sang og lyder over, under og rundt publikum mens de beveger seg blant dem. Publikum har frihet til å delta og sammen med koret er de med og påvirker og dermed også medskapere til forestillingen. Verket undersøker gruppeadferd, konformitet og ytringsfrihet og ble utviklet i samarbeid med komponisten Sylvia Hallett.

SAY SOMETHING hadde premiere i 2011 og var opprinnelig laget som en forestilling for voksne i samarbeid med fire profesjonelle dansere. I 2014 ble forestillingen omarbeidet til en forestilling for barn og familier framført av barnekor. Sammen med Det Norske Jentekor Aspirantkoret vil H2DANCE spille barneversjonen av SAY SOMETHING som er en 30- minutter sang- og bevegelses verk, inspirert av Janet Cardiff’s installasjon The Forty-Part Motet.

Det er tre forestillinger, kl 12, 13 og 14. Hver forestilling varer ca 30 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!

Eventbilde: Kommunikasjon og livsmestring
lørdag

Kommunikasjon og livsmestring

Denne lørdagen kan du kan du prøve teknologi som øyestyring, bryterstyring og grafisk tegnstøtte på Teknisk museum i Oslo.