Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Say Something med H2dance og Aspirantkoret i Det Norske Jentekor hovedbilde
søndag 
12:00

Say Something med H2dance og Aspirantkoret i Det Norske Jentekor

H2DANCE og Aspirantkoret i Det Norske Jentekor setter opp konsertforestillingen SAY SOMETHING

Forestillingen er interaktiv i den forstand at koret blander seg med publikum, deler seg opp i grupper og kaster om seg med sang og lyder over, under og rundt publikum mens de beveger seg blant dem. Publikum har frihet til å delta og sammen med koret er de med og påvirker og dermed også medskapere til forestillingen. Verket undersøker gruppeadferd, konformitet og ytringsfrihet og ble utviklet i samarbeid med komponisten Sylvia Hallett.

SAY SOMETHING hadde premiere i 2011 og var opprinnelig laget som en forestilling for voksne i samarbeid med fire profesjonelle dansere. I 2014 ble forestillingen omarbeidet til en forestilling for barn og familier framført av barnekor. Sammen med Det Norske Jentekor Aspirantkoret vil H2DANCE spille barneversjonen av SAY SOMETHING som er en 30- minutter sang- og bevegelses verk, inspirert av Janet Cardiff’s installasjon The Forty-Part Motet.

Det er tre forestillinger, kl 12, 13 og 14. Hver forestilling varer ca 30 minutter.

Relaterte saker

Eventbilde: Tilbud på klippekort hele april!
mandag
00:00

Tilbud på klippekort hele april!

Benytt deg av april-kampanjen til Drammensbadet og få 15 bade-billetter for prisen av 10!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.