Arrangementet er fullført.

Sauser til selskap hovedbilde
onsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Kokkene til Kulinarisk Akademi lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Vi tar for oss 5 ulike sauser, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Salsa Verde
Béarnaisesaus
Rødvinsaus
Skalldyrsaus/blåskjellsaus
Vaniljesaus

Vi fokuserer på teknikken bak de ulike sausene, viktige elementer i oppbygningen av dem, og ikke minst når og hvordan vi bruker de. Alle spiser sausene de selv har laget, servert med passende råvarer tilberedt av oss. Og er det noe saus til overs er dere hjertelig velkommen til å ta det med hjem.

Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1250,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021
fredag
18:00

Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021

VIA Village i Vika kan friste med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter. Her har de definitivt tilrettelagt for å bli både venners, familiers og kollegaers nye Oslo-favoritt.