Arrangementet er fullført.

Sauna session: V&V med Dansekollektivet hovedbilde
torsdag 
19:00
SALT Arena

Sauna session: V&V med Dansekollektivet

«V&V» er visning av profesjonell dans på utradisjonelle scener for dans. Arrangementsformen har fokus på en god sosial atmosfære med profesjonelt kunstnerisk og kulturelt innhold. Mellom visningene er det pauser med mulighet til å omgås venner og bekjente.

SALT har hatt flere kvelder i sauna tidligere hvor ulike kunstformer presenteres. Dette er første gang levende dans presenteres i badstua og temperaturen vil ligge på ca. 50 grader.

Vi byr på et spennende program til vår første badstu-spesial. DJ Baby Dyke fra Karmaklubb setter feststemning å lager ekstra steam til pausene hvor du kan forunne deg et svalkende glass fra baren. Er du typen som heller tar deg et dupp i havet for å føle at du lever i mellom danseslagene er det og, selvfølgelig, heelt OK!

Programmeringen, som er preget av både norske og internasjonale dansekunstnere er i stor grad preget av miljø og klima-spørsmålet, men også av tradisjonelle ritualer, tro og popkultur:

“50°C”
En duett av og med Mari Bygnes og Marte Brustad Melhus

“Too hot to dance”
Et dansestykke av og med Hannah Maria Wimmer
(cover foto av fotograf Anna Zehetgruber)

“Sauna-Sjamaner”
Av og med Erlend Auestad Danielsen, Daniel Rodrigo Nilsen og Håkon Vadstein

Badetøy er påbudt, og vi anbefaler å ta med håndkle, slippers og hengelås.

Dørene åpner kl. 19.00, første dansestykke vises kl. 20.00.
Billetter: 195,- (ink. avgift)
ID: 20 år
Hvor: Árdna

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Bondens Marked – Bærums Verk
søndag
12:00

Bondens Marked – Bærums Verk

På Bondens marked kan du kjøpe mat direkte fra bonden. Produktene du kan få kjøpt vil variere gjennom sesongen og fra marked til marked.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
søndag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.