Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sauna session: V&V med Dansekollektivet hovedbilde
torsdag 
19:00
SALT Arena

Sauna session: V&V med Dansekollektivet

«V&V» er visning av profesjonell dans på utradisjonelle scener for dans. Arrangementsformen har fokus på en god sosial atmosfære med profesjonelt kunstnerisk og kulturelt innhold. Mellom visningene er det pauser med mulighet til å omgås venner og bekjente.

SALT har hatt flere kvelder i sauna tidligere hvor ulike kunstformer presenteres. Dette er første gang levende dans presenteres i badstua og temperaturen vil ligge på ca. 50 grader.

Vi byr på et spennende program til vår første badstu-spesial. DJ Baby Dyke fra Karmaklubb setter feststemning å lager ekstra steam til pausene hvor du kan forunne deg et svalkende glass fra baren. Er du typen som heller tar deg et dupp i havet for å føle at du lever i mellom danseslagene er det og, selvfølgelig, heelt OK!

Programmeringen, som er preget av både norske og internasjonale dansekunstnere er i stor grad preget av miljø og klima-spørsmålet, men også av tradisjonelle ritualer, tro og popkultur:

“50°C”
En duett av og med Mari Bygnes og Marte Brustad Melhus

“Too hot to dance”
Et dansestykke av og med Hannah Maria Wimmer
(cover foto av fotograf Anna Zehetgruber)

“Sauna-Sjamaner”
Av og med Erlend Auestad Danielsen, Daniel Rodrigo Nilsen og Håkon Vadstein

Badetøy er påbudt, og vi anbefaler å ta med håndkle, slippers og hengelås.

Dørene åpner kl. 19.00, første dansestykke vises kl. 20.00.
Billetter: 195,- (ink. avgift)
ID: 20 år
Hvor: Árdna

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
tirsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.