Arrangementet er fullført.

Sauna session m/ Kjekke Unge Karer hovedbilde
tirsdag 
18:00
SALT Arena

Sauna session m/ Kjekke Unge Karer

Kjekke Unge Karer er en improgruppe som ble etablert i 2016. De improviserer fram scener, musikalnummere og annet fjoll – det er dere som bestemmer hva dee skal gjøre. Vil du se en trist og vond familiekrangel? Rart. Men greit, de gjør det. Vil du se den forelskelsen mellom deg og Martine fra barneskolen, som aldri ble noe mer? De gjør det. For anledningen har de også med oss megaproffe Per Myrstad Kringen på piano, så dette blir bra!

Den siste tiden har de spilt for fulle hus på Henriken. Nå kaster de klærne og spiller i saunaen på SALT. Det blir fire tjueåringer i baris, en tredveåring på tangenter og en sauna fylt med kjærlighet og god stemning. Impro i en sauna, det er varmt. Derfor tar vi hyppige pauser så vi får duppa oss litt i kaldkulpene.

Badetøy er påbudt, og vi anbefaler å ta med håndkle, slippers og hengelås. Dere vil ha tilgang på skifterom, utendørsdusjer og oppbevaringsrom for bagasje.

Aktører:
Terje og katten Jacobsson
Tevje Backflip Espeland
Jonas Pinky Bern
Martin Bønna Mathiesen
Per Blackbeard Myrstad

Dørene åpner kl. 18.00
Showstart kl. 19.00 (med forbehold om at det kan forekomme endringer)
Billetter: 195,- (ordinær) / 150,- (student) / 100,- (medlem)
ID: 18 år
Hvor: Árdna

Relaterte saker

Eventbilde: Påfyll: Lunsjkonsert med Ketil Bjørnstad
torsdag
12:00

Påfyll: Lunsjkonsert med Ketil Bjørnstad

Lunsjkonsert med Ketil Bjørnstad! Han spiller et knippe velvalgte komposisjoner, kåserer over «Verden som var min» og leser dikt fra siste samling.

Eventbilde: Julekonsert med The Monday People
torsdag
19:00

Julekonsert med The Monday People

Sentralen inviterer til julekonsert med a cappella-gruppa The Monday People. De synger kjente og kjære sanger i nye musikalske arrangementer.

Eventbilde: Julemarked på Edvard Munch vgs
fredag

Julemarked på Edvard Munch vgs

Her vil du finne en rekke spennende produkter! Det blir julejam i skolegården – og kantina åpnes. Ikke gå glipp av et av byens fineste julemarked!