Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Saturday Classics // Jul fra Operaen hovedbilde
lørdag 
18:00
Sentralen

Saturday Classics // Jul fra Operaen

Sesongen rundes av med med julekonsert. På programmet står kjente og kjære julesanger i tillegg til noen av de aller vakreste ariene fra operascenen.

Sentralen får besøk av stjernesangerne Eli Kristin Hanssveen og Thomas Ruud. Hanssveen ble kanskje aller mest kjent blant folk flest da hun opptrådte med pop- og viser i NRK-programmet Stjernekamp. Her fikk hun vist sin allsidighet og talent for forskjellige musikkuttrykk og ikke minst, hennes direkte og karismatiske utstråling på scenen. Ruud regnes som en av våre største tenorer, og har vært ansatt som solist ved flere av Tysklands største operahus. Ruud er kjent for sin inderlighet og varme, en sanger som virkelig fortryller sitt publikum. Kveldens «orkester» ledes fra tangentene av pianist Åse Mathisen. Mathiesen har opptrådt ved flere store scener de siste årene, og har spesialisert seg på samarbeid med nettopp sangere.

Her finner du garantert den gode julefølelsen!

Relaterte saker

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Musikkbingo // Christmas Edition
tirsdag
19:00

Musikkbingo // Christmas Edition

Den mest stemningsfulle musikkbingoen du finner i byen. Denne uken er det jul på menyen!

Eventbilde: QUIZ i Glassbaren
tirsdag
19:00

QUIZ i Glassbaren

Quiz på Chateau Neuf passer for alle som ønsker å samle gamle eller nye venner for en kveld, vinnere og “lucky loosers” vil bli utnevnt hver kveld.