Saturday Classics // Jul fra Operaen hovedbilde
lørdag 
18:00
Sentralen

Saturday Classics // Jul fra Operaen

Sesongen rundes av med med julekonsert. På programmet står kjente og kjære julesanger i tillegg til noen av de aller vakreste ariene fra operascenen.

Sentralen får besøk av stjernesangerne Eli Kristin Hanssveen og Thomas Ruud. Hanssveen ble kanskje aller mest kjent blant folk flest da hun opptrådte med pop- og viser i NRK-programmet Stjernekamp. Her fikk hun vist sin allsidighet og talent for forskjellige musikkuttrykk og ikke minst, hennes direkte og karismatiske utstråling på scenen. Ruud regnes som en av våre største tenorer, og har vært ansatt som solist ved flere av Tysklands største operahus. Ruud er kjent for sin inderlighet og varme, en sanger som virkelig fortryller sitt publikum. Kveldens «orkester» ledes fra tangentene av pianist Åse Mathisen. Mathiesen har opptrådt ved flere store scener de siste årene, og har spesialisert seg på samarbeid med nettopp sangere.

Her finner du garantert den gode julefølelsen!

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
tirsdag
19:30

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.