Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Saturday Classics // Jul fra Operaen hovedbilde
lørdag 
18:00
Sentralen

Saturday Classics // Jul fra Operaen

Sesongen rundes av med med julekonsert. På programmet står kjente og kjære julesanger i tillegg til noen av de aller vakreste ariene fra operascenen.

Sentralen får besøk av stjernesangerne Eli Kristin Hanssveen og Thomas Ruud. Hanssveen ble kanskje aller mest kjent blant folk flest da hun opptrådte med pop- og viser i NRK-programmet Stjernekamp. Her fikk hun vist sin allsidighet og talent for forskjellige musikkuttrykk og ikke minst, hennes direkte og karismatiske utstråling på scenen. Ruud regnes som en av våre største tenorer, og har vært ansatt som solist ved flere av Tysklands største operahus. Ruud er kjent for sin inderlighet og varme, en sanger som virkelig fortryller sitt publikum. Kveldens «orkester» ledes fra tangentene av pianist Åse Mathisen. Mathiesen har opptrådt ved flere store scener de siste årene, og har spesialisert seg på samarbeid med nettopp sangere.

Her finner du garantert den gode julefølelsen!

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.