Arrangementet er fullført.

Sandra Kolstad med Oslo Strings hovedbilde
fredag 
John Dee

Sandra Kolstad med Oslo Strings

«Med en artistisk utstråling Ziggy Stardust kunne misunt henne, har Sandra Kolstad levert gode kunstopplevelser på løpende bånd de siste årene», mener Ando Woltmann i Morgenbladet om Sandra Kolstad – som nå skal farge John Dee med sitt unike univers.

Kolstad er aktuell med albumet «Burning Love», om brennende begjær og forestillinger om stor kjærlighet. På plata viser hun seg på sitt mest poppede til nå, men samtidig også mer eksperimentell enn noen gang før. «Burning Love» er lyden av en fornyet Kolstad, i et musikalsk landskap der hun mikser elementer fra forskjellige sjangere og uttrykk – høyt og lavt, lyst og mørkt, dansbart og ambient, elektronisk og akustisk.

Med seg på John Dee denne kvelden har hun Oslo Strings! Så gjør deg klar for å høre både nye og gamle låter arrangert for strykekvartett – dette blir en unik opplevelse!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene
lørdag
15:30

Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene

Her blir det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil.