Arrangementet er fullført.

Sandra Kolstad med Oslo Strings hovedbilde
fredag 
John Dee

Sandra Kolstad med Oslo Strings

«Med en artistisk utstråling Ziggy Stardust kunne misunt henne, har Sandra Kolstad levert gode kunstopplevelser på løpende bånd de siste årene», mener Ando Woltmann i Morgenbladet om Sandra Kolstad – som nå skal farge John Dee med sitt unike univers.

Kolstad er aktuell med albumet «Burning Love», om brennende begjær og forestillinger om stor kjærlighet. På plata viser hun seg på sitt mest poppede til nå, men samtidig også mer eksperimentell enn noen gang før. «Burning Love» er lyden av en fornyet Kolstad, i et musikalsk landskap der hun mikser elementer fra forskjellige sjangere og uttrykk – høyt og lavt, lyst og mørkt, dansbart og ambient, elektronisk og akustisk.

Med seg på John Dee denne kvelden har hun Oslo Strings! Så gjør deg klar for å høre både nye og gamle låter arrangert for strykekvartett – dette blir en unik opplevelse!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.