Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SANCTHANSNATTEN hovedbilde
torsdag 
19:30
Nationaltheatret

SANCTHANSNATTEN

Fortidens spillestil, musikk og kostymer møter nåtidens teater. Opplev en unik oppsetning av ukjent Ibsen-stykke på den nye scenen ved Ibsen museum & teater.

Sancthansnatten, et skuespill av Henrik Ibsen? Ja, dette er Ibsens ungdomsverk, skrevet av en 24 år gammel dramatikerspire i 1852. Ibsen hadde selv regien på uroppførelsen ved Den Nationale Scene i Bergen, men forestillingen høstet mye kritikk. Ibsen uttalte senere at Sancthansnatten aldri mer skulle oppføres – og det er ikke med i hans samlede verker.

Gjør deg klar for en forestilling med mye deklamasjon, patos og gestikulering. Forbered deg på at alt går litt saktere. Denne måten å spille på er ny, både for de fleste av skuespillerne, og for publikum. Det hele akkompagneres av en pianist, som understreker, forsterker og følger historien.

Relaterte saker

Eventbilde: Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama
mandag
19:30

Jane Eyre – en estetisk eksplosjon og et mektig drama

Romanklassikeren Jane Eyre tas til scenen. Gjør deg klar for en estetisk eksplosjon og et mektig drama.

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.