Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SANCTHANSNATTEN hovedbilde
torsdag 
19:30
Nationaltheatret

SANCTHANSNATTEN

Fortidens spillestil, musikk og kostymer møter nåtidens teater. Opplev en unik oppsetning av ukjent Ibsen-stykke på den nye scenen ved Ibsen museum & teater.

Sancthansnatten, et skuespill av Henrik Ibsen? Ja, dette er Ibsens ungdomsverk, skrevet av en 24 år gammel dramatikerspire i 1852. Ibsen hadde selv regien på uroppførelsen ved Den Nationale Scene i Bergen, men forestillingen høstet mye kritikk. Ibsen uttalte senere at Sancthansnatten aldri mer skulle oppføres – og det er ikke med i hans samlede verker.

Gjør deg klar for en forestilling med mye deklamasjon, patos og gestikulering. Forbered deg på at alt går litt saktere. Denne måten å spille på er ny, både for de fleste av skuespillerne, og for publikum. Det hele akkompagneres av en pianist, som understreker, forsterker og følger historien.

Relaterte saker

Eventbilde: Julelatter 2023
onsdag
20:30

Julelatter 2023

Norges morsomste juletradisjon fortsetter på Latter med Julelatter 2023!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.

Eventbilde: Jonna Støme – Ikaros
fredag
22:30

Jonna Støme – Ikaros

Endelig er tiden inne for at en heterofil mann fra Oslo vest, i sin nesten beste alder, kan innta scenen og snakke om det han synes er viktig. I disse skjøre og krenkbare tider er det dette Norge trenger. Det syns i hvert fall Jonna.