Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Samtale med Joachim Trier hovedbilde
tirsdag 
19:00

Samtale med Joachim Trier

Oslo er sentralt i Triers filmer visuelt, tematisk og eksistensielt. Vi tar et dypdykk i hans Oslo-univers og kommer tettere byen vår sett gjennom Triers øyne.

Joachim Trier (f. 1974 i København) er en norsk regissør, utdannet ved Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft og ved National Film and Television School i London. Han har skrevet manus selv til alle sine filmer sammen med Eskil Vogt.

Journalist i Morgenbladet, Ulrik Eriksen vil lede samtalen med Joachim Trier.

Vi viser også hele Oslo-trilogien gratis i vår kino denne uken (1.-3. nov.) i sammenheng med samtalen!

Foto: Kasper Tuxen

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.