Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sam Smith – GLORIA the tour hovedbilde
lørdag 
18:30
Oslo Spektrum

Sam Smith – GLORIA the tour

Den ikoniske røsten Sam Smith er endelig tilbake i Norge med et spektakulært sceneshow og splitter nytt materiale fra den kommende platen “Gloria”!

Man har nærmest glemt at Sam Smith fikk sin spede start med elektropopgruppen Disclosure og låten “Latch”, nå som den britiske Grammy-vinnende sangeren selv har så mange egne, uunnværlige låter bak seg —  “Stay With Me”, “Money On My Mind”, “Promises”, “How Do You Sleep” og nå “Unholy” fra det kommende albumet “Gloria” (2023).

Smith har solgt mer enn 20 millioner album på verdensbasis, og gikk først fra å stå i bakgrunnen til å glimre i rampelyset på debutalbumet “In the Lonely Hour” (2014). Platen toppet hitlistene i hjemlandet Storbritannia og USA, og ble et av årets mestselgende album verden over.

I 2023 er Smith endelig tilbake med nytt materiale og sitt fjerde album “Gloria”, som de selv beskriver som en “coming of age”, et håpefullt prosjekt som fikk de gjennom mørketider. Det er sagt å være en definitiv utvikling for artisten — “fortryllende, overdådig, sofistikert, uventet og smått elektrisk” — den edgy, altoppslukende lyden av Sam Smiths kreative sjel i dag. Andresingelen fra platen, “Unholy” (med Kim Petras), toppet nok en gang listene verden rundt og beviser at Sam Smith for alvor er tilbake i toppform.

Etter flere års turnépause er Sam Smith endelig tilbake på scenen i Oslo Spektrum. Med seg har de et ekstravagant sceneshow som speiler en fullformet artist på topp!

Support: Cat Burns

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Minikonsert med Samspill: Luciano Amatte
torsdag
15:30

Minikonsert med Samspill: Luciano Amatte

Luciano Amatte kommer fra Buenos Aires i Argentina, og spiller oud og afghansk rabab. Denne minikonserten er en del av en konsertserie i samarbeid med Samspill.

Eventbilde: Torsdager med Simple Jonnys Jazz!
torsdag
19:00

Torsdager med Simple Jonnys Jazz!

Brødrene Bergh byr på stemningsfull jazzmusikk, midt på Karl Johan, hver torsdag!

Eventbilde: Jason Derulo kommer til Oslo!
fredag
18:30

Jason Derulo kommer til Oslo!

Få med deg showet til en av de mest dynamiske popartistene i verden!