Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Russell Kane – Live hovedbilde
fredag 
19:00
Latter

Russell Kane – Live

Russell Kane – The Essex Variant!

Den populære komikeren, skuespilleren og manusforfatteren Russell Kane er et kjent ansikt i humorprogrammer på kanaler som BBC, ITV og Channel 4. Komikerens energiske stand-up-show vil trene lattermusklene dine godt, og få deg til å lure på om han er slik i virkeligheten også. Vel, det er han faktisk.

Kanes hyperaktive stand-up-show er et resultat av en energisk personlighet, kombinert med et høyt koffeininntak. Foruten et imponerende energinivå, er komikeren kjent for sine to prisvinnende podcaster – BBC Radio 4’s Evil Genius! og Man Baggage.

I det siste har du kanskje sett Kane opptre på Live at the ApolloThe One Show eller Michael McIntyre’s Big Show. Han har også vært med i The Apprentice: You’re FiredThe Stand Up Sketch Show og Steph’s Packed Lunch.

Når Russell Kane legger ut på sin Europa-turné, får du endelig muligheten til å oppleve hans fantastiske stand-up show live. Bestill billetter nå, eller gå glipp av ditt livs latterkule!

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev «Sider Makers Dinner» med Apal Sideri
fredag
18:00

Opplev «Sider Makers Dinner» med Apal Sideri

Dette er en unik mulighet til å oppleve en nydelig 3-retter kombinert med de friske og fruktige smakene av sider! Velkommen til en kveld fylt med historie, kultur og uslåelige smaksopplevelser.

Eventbilde: Humor på HALLOi
fredag
19:00

Humor på HALLOi

Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.

Eventbilde: Ladies Night – Humorgalla
fredag
19:00

Ladies Night – Humorgalla

På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme.