Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rubato.no feirer 1 år! hovedbilde
lørdag 

Rubato.no feirer 1 år!

ntso

I sommer ble musikknettstedet Rubato.no 1 år, og dette jubileumet skal feires i form av en utrolig bra kveld på Verkstedet, 5. november!

For anledningen har de fått to meget spennende artister i det norske musikklandskapet, som skal være med på å gjøre denne kvelden til noe man sent vil glemme, nemlig albumaktuelle Emile The Duke og Surfalot! Kvelden avsluttes med Leks bak spakene for å gi deg en funky avslutning på det hele.

Emile The Duke
Emile The Duke høstet gode kritikker etter at han slapp sitt meget originale album “Aasen” i 2015. Oppfølgeren kom for under en måned siden, og heter “Aasen tar helg”, hvor han tar opp hvordan det er å være en helt vanlig norsk mann i 2016. En humoristisk, klønete og avslappende tilnærming til hverdagen, som uten tvil vil gi deg et av årets desidert beste musikkopplevelser. Med seg på skiva har han blant annet Lars Vaular, Kenneth Engebretsen og Beglomeg-Raymond!
På Vill Vill Vest leverte kommunearbeideren et livlig og lekent show, noe som blant annet resulterte i terningkast 6 fra Rubato. Har du ikke hørt på musikken hans før? Vel, hør deg opp og dra på Verkstedet 5. november!

Surfalot
Låtskriver og artist Bendik Johnsrud, bedre kjent som Surfalot, har tidligere kommet ut med glade hits som «Brother Brother» (som nærmer seg 500 000 avspillinger på Spotify) og «My My oh My» og er nå ute med den nye gladlåta «Fire» gjennom Toothfairy. Låten har blitt listet på P3 og er definitivt et deilig anthem å ha på øret. Denne kvelden gir han deg en deilig start på kvelden, så her er det bare å glede seg!

Kvelden avsluttes med DJ Leks. En velkjent DJ i Oslos uteliv, som blant annet har spilt på Fisk & Vilt, Ginger og Rockefeller. Han gir deg deilige funky rytmer denne lørdagskvelden og serverer deg en aften du sent vil glemme. Kom og dans på Verkstedet!

Rubato ønsker deg hjertelig velkommen til tidenes første Rubatofest og 1.års-jubileum!

ID: 20
CC: 50,-

Følg eventen på Facebook>>

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.