Arrangementet er fullført.

Røverstaden Stand-up Klubb hovedbilde
fredag 
19:00
Røverstaden

Røverstaden Stand-up Klubb

Hver fredag får Røverstaden besøk av en bukett med komikere som starter helgen med et smell! 6. november er det Nathaniel Ottersen, Marthe Feiring, Lars Hansen, Daniel Rove, Mert Arslan og Frida Homlung som sørger for latter og glede.

Det er gratis inngang, men bord må reserveres på forhånd. Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer.

Cin Cin Pizzeria er åpent frem til 20:30.

NATHANIEL OTTERSEN
Nathaniel Ottersen aka «Norges morsomste halv-inder» slo igjennom på Vine, der han fikk 64.000 følgere. Nå er han å finne på ulike stand-up-scener i Oslo. Her er det bare å stålsette seg for et smil som smitter mer enn COVID-19, samt ordspill som får deg til å revurdere din eksistens.

MERT ARSLAN
Ung utlending som prøver å navigere seg til et halvkjent p3-program gjennom stand-up.

FRIDA HOMLUNG
Frida Homlung jobber som tekstforfatter i Nytt på nytt, programleder på P13, og har laget serien Dyrebestevenner, som ligger på NRK sin nett-TV

MARTHE FEIRING
Marthe Feiring er en sjarmbombe av en komiker med et bredt humor-arsenal basert på selvopplevde historier og treffende observasjoner. Marthe kan fyre av intellektuell satire så vel som snedig karakterkomedie og jaggu meg litt latenighthumor også – alltid med herlig scenetilværelse og boblende energi.

DANIEL ROVE
Daniel Rove er en langbent trønder bosatt i Oslo. Han elsker stand-up og driver sin egen klubb som heter intravenøs standup. Han anser seg selv som mester i tøys og fjas. Værsågod.

LARS HANSEN
Lars Hansen har holdt på med stand-up i flere år, og med masse energi og godt humør høster han latter og applaus hos et bredt publikum. Med en stor kunnskapsbank og en unik evne til improvisasjon, evner han å lire av seg vittigheter ene og alene basert på publikumsdialog. Når Lars ikke står på scenen, er han å finne i redaksjonen som tekstforfatter hos flere større tv-produksjoner.

Relaterte saker

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.