Arrangementet er fullført.

Ronja Røverdatter på Skyset Gård hovedbilde
fredag 
Skyset Gård

Ronja Røverdatter på Skyset Gård

RONJA RØVERDATTER på Skyset Gård

Årets storproduksjon på Skyset Gård er  RONJA RØVERDATTER. Dette er en flott og rørende forestillingen som spilles i flotte omgivelser på Skkyset Gård i Nittedal. Forestillingen passer for hele familien. Barn under 2 år kommer gratis inn.

Kjøp billetter her

Forestillinger spilles hver dag fra 22. juni – 1. juli

Om forestillingen:

Stykket følger den klassiske barnefortellingen om røverdatteren Ronja som vokser opp i Mattis-borgen foreldrene sine og røverbanden til faren. Hun er lever et flott liv før hun blir venner med Birk Borkasønn som er sønnen til farens verste fiende. Forestillingen følger Ronja når hun står opp mot faren og rømmer til skogs med Birk.

Forestillingen er delt opp i tre akter og før og under aktene så har publikum mulighet til å gå på markedet. Her kan publikum velge mellom mye forskjellige. Markedet kan by på alt fra pitabrød med mye godt oppi, nystekte lefser og sveler og mye, mye mer.

Markedet åpner en time før forestillingen starter og hvis man møter opp en time før så har barna mulighet til å bli med røvertokt. Her kan de male sine egne våpenskjold, skyte med pil og bue, trene på sverdkamp og lete etter Mattis sin skatt. Kanskje de også møter på noen røvere eller grådverger mens de leter.

 

Siden dette er en uteforestilling så er det lurt å kle seg etter været slik at man kan nyte forestillingen fullt ut uten å måtte bry seg om været.

Regi: Lene Hagen 
Musikk:
Alexander Nakarada

Relaterte saker

Eventbilde: Gjenbrukssøndag på Engineerium
søndag
11:00

Gjenbrukssøndag på Engineerium

På søndag er det fokus på gjenbruk hos Engineerium! Barna lager tre på rad i reisespill-versjon av gamle CD-cover, og det er gratis å være med.

Eventbilde: Dinodag på Lilløyplassen
søndag
12:00

Dinodag på Lilløyplassen

Har du lyst til å oppleve en dinosaur på kloss hold? Da bør du ta turen til Lilløyplassen denne søndagen!

Eventbilde: Middelalderdager på Hadeland Glassverk
tirsdag
11:00

Middelalderdager på Hadeland Glassverk

Opplev livet i middelalderen, levendegjort av en gruppe dedikerte og kunnskapsrike reenactorer fra Hađar middelaldergruppe. Gratis inngang, og passer for både barn og voksne.