Arrangementet er fullført.

Ronja Røverdatter på Skyset Gård hovedbilde
fredag 
Skyset Gård

Ronja Røverdatter på Skyset Gård

RONJA RØVERDATTER på Skyset Gård

Årets storproduksjon på Skyset Gård er  RONJA RØVERDATTER. Dette er en flott og rørende forestillingen som spilles i flotte omgivelser på Skkyset Gård i Nittedal. Forestillingen passer for hele familien. Barn under 2 år kommer gratis inn.

Kjøp billetter her

Forestillinger spilles hver dag fra 22. juni – 1. juli

Om forestillingen:

Stykket følger den klassiske barnefortellingen om røverdatteren Ronja som vokser opp i Mattis-borgen foreldrene sine og røverbanden til faren. Hun er lever et flott liv før hun blir venner med Birk Borkasønn som er sønnen til farens verste fiende. Forestillingen følger Ronja når hun står opp mot faren og rømmer til skogs med Birk.

Forestillingen er delt opp i tre akter og før og under aktene så har publikum mulighet til å gå på markedet. Her kan publikum velge mellom mye forskjellige. Markedet kan by på alt fra pitabrød med mye godt oppi, nystekte lefser og sveler og mye, mye mer.

Markedet åpner en time før forestillingen starter og hvis man møter opp en time før så har barna mulighet til å bli med røvertokt. Her kan de male sine egne våpenskjold, skyte med pil og bue, trene på sverdkamp og lete etter Mattis sin skatt. Kanskje de også møter på noen røvere eller grådverger mens de leter.

 

Siden dette er en uteforestilling så er det lurt å kle seg etter været slik at man kan nyte forestillingen fullt ut uten å måtte bry seg om været.

Regi: Lene Hagen 
Musikk:
Alexander Nakarada

Relaterte saker

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag
Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Barnas lørdag: Julegaven som ble borte
lørdag
12:00

Barnas lørdag: Julegaven som ble borte

Er du ferdig med julegavene? Er du sikker? Kom i julestemning med denne fine teaterforestillingen om perfekte gaver, tomt papir og det som virkelig betyr noe i julen.