tirsdag 
Son Spa

Førjulstid og romjul på Son Spa

Jul og nyttår på son spa

 

Nyt både julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa 

Denne julen blir ekstra spesiell; for første gang holder Son Spa åpent på julaften og hele romjulen!

Fra 16. november og frem til jul kan du nyte en juleinspirert meny, julestemning og DJ både torsdag, fredag og lørdag. Når julaften nærmer seg roes det ned med oppladning til en deilig 4-retters meny. Selvfølgelig byr også Son Spa på en deilig julefrokost 1. juledag. I hele romjulen holdes det åpent slik at dere kan nyte noen dager på Son Spa. Nyttårshelgen har de i tradisjonens tro en spektakulær feiring med midnightspa, show av Real Entertainment, en magisk 5-retters meny før det rundes av med fyrverkeri og champagne. Velkommen til jul, romjul og nyttårsfeiring på Son Spa!

Les mer om julefeiring på Son Spa her.

Les mer om nyttårsfeiring på Son Spa her.

Les mer om julebord på Son Spa her.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.