Arrangementet er fullført.
Det blir en teoretisk gjennomgang der dere går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Dere smaker dere gjennom noen av de viktigste druesortene, og ser på klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Dere går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Denne kvelden smaker dere på fem viner fra ulike “nye” vinland. Vinene kommer fra land som New Zealand, Australia, Sør Afrika, USA, Chile og/eller Argentina.
Oppstart: kl 18:00
Varighet: ca. 2,5 timer
Pris: 950,-per person
Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!