Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rødvin verden rundt hovedbilde
onsdag 
18:00
Kulinarisk Akademi - Sagene

Rødvin verden rundt

Det blir en teoretisk gjennomgang der dere går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Dere smaker dere gjennom noen av de viktigste druesortene, og ser på klimatiske forhold og historiske grunner til at vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Dere går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Denne kvelden smaker dere på fem viner fra ulike “nye” vinland. Vinene kommer fra land som New Zealand, Australia, Sør Afrika, USA, Chile og/eller Argentina.

Oppstart: kl 18:00
Varighet: ca. 2,5 timer
Pris: 950,-per person

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.