Arrangementet er fullført.

ROCKSLO presenterer UrraRock hovedbilde
lørdag 
13:30

ROCKSLO presenterer UrraRock

ntso

Lørdag 15. november deler Razika, Casa Murilo og Billie Van scene med fem unge, lovende Oslo-band. Dagen vil omfavne en bredde av sjangre, så noe for alle, og billetten koster kun 30 kroner. Det er et eksklusivt arrangement for unge under 20, så voksne kan kun komme om de er i følge med barn og unge.

Fullstendig line up:
Möbius
Ashai
Billie Van
Signe og Daniela
Casa Murilo
After Words
Razika
Me and the Julios

UrraRock har eksistert i forbindelse med Uranienborg fritidsklubb, Ungdomstjenesten i bydel Frogner og øvingsrommene der i flere tiår. Mang et band har spilt i skolegården og på Urra klubben, og få år etter vært nasjonalt anerkjente artister og band. Det siste året har de slitt med lokaler/lokasjon til gjennomføringen av festivalen, og de lå an til å måtte avslutte det hele. ROCKSLO og ildsjeler bak UrraRock har derfor bestemt at de går sammen og fornyer UrraRock. De henvender seg til ungdom fra hele byen, booker noen etablerte band som bookingungdommene i ROCKSLO vil dele med Oslos ungdom, og de sjekker inn på Betong med ordentlig utstyr og god plass. Det blir en heldagsfest for alle byens unge.

Tid fra kl. 13.30 – 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.