Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

ROCKSLO presenterer UrraRock hovedbilde
lørdag 
13:30

ROCKSLO presenterer UrraRock

ntso

Lørdag 15. november deler Razika, Casa Murilo og Billie Van scene med fem unge, lovende Oslo-band. Dagen vil omfavne en bredde av sjangre, så noe for alle, og billetten koster kun 30 kroner. Det er et eksklusivt arrangement for unge under 20, så voksne kan kun komme om de er i følge med barn og unge.

Fullstendig line up:
Möbius
Ashai
Billie Van
Signe og Daniela
Casa Murilo
After Words
Razika
Me and the Julios

UrraRock har eksistert i forbindelse med Uranienborg fritidsklubb, Ungdomstjenesten i bydel Frogner og øvingsrommene der i flere tiår. Mang et band har spilt i skolegården og på Urra klubben, og få år etter vært nasjonalt anerkjente artister og band. Det siste året har de slitt med lokaler/lokasjon til gjennomføringen av festivalen, og de lå an til å måtte avslutte det hele. ROCKSLO og ildsjeler bak UrraRock har derfor bestemt at de går sammen og fornyer UrraRock. De henvender seg til ungdom fra hele byen, booker noen etablerte band som bookingungdommene i ROCKSLO vil dele med Oslos ungdom, og de sjekker inn på Betong med ordentlig utstyr og god plass. Det blir en heldagsfest for alle byens unge.

Tid fra kl. 13.30 – 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Helgeaktiviteter 25. og 26. mars
lørdag
10:00

Helgeaktiviteter 25. og 26. mars

Museet på Kjelsås har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.

Eventbilde: Gratis inngang denne lørdagen!
lørdag
11:00

Gratis inngang denne lørdagen!

Denne siste lørdagen er det gratis inngang til Historisk museum. Har du aldri vært på Historisk museum før, eller er det en stund siden siste besøk? Denne måneden inviterer de til et møte med Arktis – menneskene, kulturen og tradisjonene.