Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rock me Baby – for barn 0-3 år hovedbilde
fredag 
10:00
Bærum Kulturhus

Rock me Baby – for barn 0-3 år

Rock me Baby er en ny dans-teater-musikk-produksjon for de yngste barna mellom 0-3 år av Øystein Elle /Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner. Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt svært godt mottatt, omtalt og vist både nasjonalt og internasjonalt.

Rock me Baby undersøker særlig kunstmøtene småbarn kan oppleve sammen med sine fedre, derfor oppfordrer vi særlig menn i følge med sine babyer 0-1 år til å besøke Rock me Baby. Med et visuelt uttrykk, referanser og stiltrekk fra rockens verden utfordres både voksne og små barn til å oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være? I trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor akseptabelt decibelnivå både for store og små!

Kostymedesigner Kjell A. Nordstrøm, godt kjent fra Underholdningsserien Maskorama på NRK har lagd kostymene. Et håndplukket mannlig ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer små og store  inn til et helt særegent univers.

Se flere forestillingstider.

Grafikk: Vitor Truzzi

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning i geologiske utstillinger
tirsdag
12:30

Babyomvisning i geologiske utstillinger

Hver tirsdag er det babyomvisning på Naturhistorisk museum. Ukens babyomvisning er i geologiske utstillinger.

Eventbilde: Ravels opera «Barnet og trolldommen»
tirsdag
18:00

Ravels opera «Barnet og trolldommen»

Barnekoret med Ravels vakre, lille opera; Kan det bo magi i et barn som ikke vil gjøre leksene sine – som får raserianfall og ødelegger tingene sine?

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.