Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rock me Baby – for barn 0-3 år hovedbilde
fredag 
10:00
Bærum Kulturhus

Rock me Baby – for barn 0-3 år

Rock me Baby er en ny dans-teater-musikk-produksjon for de yngste barna mellom 0-3 år av Øystein Elle /Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner. Solli og Elle har tidligere skapt flere forestillinger for små barn som har blitt svært godt mottatt, omtalt og vist både nasjonalt og internasjonalt.

Rock me Baby undersøker særlig kunstmøtene småbarn kan oppleve sammen med sine fedre, derfor oppfordrer vi særlig menn i følge med sine babyer 0-1 år til å besøke Rock me Baby. Med et visuelt uttrykk, referanser og stiltrekk fra rockens verden utfordres både voksne og små barn til å oppleve og ta del i hva kunst for de yngste kan være? I trygge rammer og selvfølgelig helt innenfor akseptabelt decibelnivå både for store og små!

Kostymedesigner Kjell A. Nordstrøm, godt kjent fra Underholdningsserien Maskorama på NRK har lagd kostymene. Et håndplukket mannlig ensemble med solid danse-, teater- og musikkbakgrunn inviterer små og store  inn til et helt særegent univers.

Se flere forestillingstider.

Grafikk: Vitor Truzzi

Relaterte saker

Eventbilde: Verksted for barn i vinterferien
torsdag
12:00

Verksted for barn i vinterferien

Ta turen til Mathallen med barna i vinterferien! Det blir et mangfold av materialer tilgjengelig for å inspirere barna til å lage flere forskjellige ting og uttrykke sin egen kreativitet.

Eventbilde: Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ
torsdag
16:00

Novaski-kvelder med Tomsen på SNØ

Novaski-kvelder på SNØ er for de som allerede har Tomsen Novaskis og for de som vil prøve for første gang. Alle er velkomne.

Eventbilde: Vinterferien på Sentralen
fredag
13:00

Vinterferien på Sentralen

I vinterferien kan barna få gøyale opplevelser på Sentralen. Flere av arrangementene er gratis.