Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Riket –  en morsom og overdådig forestilling! hovedbilde
fredag 
18:30
Oslo Nye Centralteatret

Riket – en morsom og overdådig forestilling!

Den danske regissøren Kasper Wilton lover en rutsjebane av en forestilling når han skal fortolke Lars von Triers kultklassiker på teaterscenen. Den populære TV-serien om maktkampen mellom legene på Rikshospitalet, og kampen mellom vitenskapen og det overnaturlige, fortsetter å fenge. Nylig kom sesong 3, Riket Exodus til strålende kritikker.

I løpet av to timer skal det historiske Centralteatret romme 65 ulike steder på Riket (Rikshospitalet) – så vel som 13 skuespillere, tre barn, sangere, en gruppe syngende losjebrødre, et par gjenferd og et vell av intriger, i denne forestillingen som er både en grøsser og en komedie. Riket har alt!

Skuespillerne fra Oslo Nyes ensemble slippes fri i høyt tempo sammen med Henrik Mestad, som besøker teatret i rollen som svensken Helmer.

Velkommen til en morsom og overdådig forestilling om livets uforgjengelighet, menn med store ego og kvinnene som må rydde opp etter dem.

Les mer.

Norgespremiere 15. mars 2023 på Oslo Nye Centralteatret

Relaterte saker

Eventbilde: Crystal Pite: Light of Passage
lørdag
12:00

Crystal Pite: Light of Passage

Den smertelig aktuelle flyktningkrisen står på agendaen når Nasjonalballetten danser en ballett av Crystal Pite – en av vår tids aller fremste koreografer.

Eventbilde: Karius og Baktus
lørdag
12:00

Karius og Baktus

En fantastisk morsom forestilling for store og små om Torbjørn Egners godtegærne tanntroll og Jens – han som eier tennene. Etter forestillingen får alle barna hilse på de to tanntrollene.

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.