Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ridekurs: Dagskurs i Horseball 5. mai hovedbilde
søndag 
11:00
Nordmarka Rideskole

Ridekurs: Dagskurs i Horseball 5. mai

Har du lyst til å prøve deg på et morsomt ballspill som foregår på hesteryggen? Horseball er en lagsport som minner om polo, rugby og basket!

Horseball spilles på en ridebane, og det er to lag. Spillet handler om å skyte en ball i et rundt mål i enden av banen, og det laget som får flest mål vinner. Før man scorer må ballen være innom flere spillere på samme lag, så det krever et samarbeid med både to- og firbeinte. Om ballen faller i bakken kan man ikke gå av hesten for å plukke den opp, så her kan du utfordre balansen.

Elveli Kjøre- og Rideklubb arrangerer dagskurs søndag 5. mai. På dagskurset vil du få innføring i regler, teknikk og taktikk, først uten hest, før dere får prøve dere på hesteryggen. Det kreves ingen forkunnskaper i Horseball, men du må kunne ri i skritt og trav. Det er også en fordel om du er trygg på å styre hesten med begrenset bruk av tøylene.

Vi bruker trygge rideskolehester, og du får veiledning av en erfaren instruktør.

Klokkeslett: 11.00-14.00
Sted: Nordmarka Rideskole AS, Elveliveien 31, 0758 Oslo

Pris: 300 kr (medlemmer av Elveli Kjøre- og Rideklubb)/ 500 kr (ikke-medlemmer)

For påmelding:
E-post: elvelikr@gmail.com

Relaterte saker

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
tirsdag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!