Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ricky Gervais: Humanity til Oslo Spektrum hovedbilde
lørdag 
19:00

Ricky Gervais: Humanity til Oslo Spektrum

A Comic Soul og Live Nation har gleden av å presentere humorgeniet Ricky Gervais med sin Humanity World Tour!

Det er med stor glede de kan melde at den prisbelønte komikeren Ricky Gervais kommer til Norge. Etter en pause på 7 år er han endelig tilbake med den rykende ferske Humanity World Tour. Han er en av verdens største komikere og en av de de mest innflytelsesrike britiske komikerne siden Charlie Chaplin. Ricky, som har blitt svært opptatt med TV og film, har selv sagt at dette kan være hans siste turne, så gå ikke glipp av Ricky Gervais i Oslo Spektrum den 16. september 2017.

Velger man å kjøpe Platinum-billetter til denne forestillingen vil overskuddet av prisøkningen fra ordinær pris bli delt 50/50 mellom Dyrebeskyttelsen og Kreftforeningen.

«Etter å ha hørt Rickys syn på religion og vitenskap i hans tidligere show gleder vi oss til å høre hva han tenker om menneskeheten i sitt splitter nye show Humanity» – sier Martin Nielsen fra arrangøren Live Nation.

Ricky Gervais er mannen bak flere britiske TV-suksesser som har gått sin seiersgang verden over, blant annet The Office, Extras og An Idiot Abroad. Han er en av vår tids største stand-up komikerne, og har solgt over to millioner billetter til show over hele verden. En av årets høydepunkter de siste fire årene har vært når hele Hollywood sitter som på nåler under åpningstalene hans under Golden Globe, for denne mannen legger ikke noe imellom og sier det han mener. Ricky Gervais har vunnet tre Golden Globes, to Primetime Emmy Awards og sju BAFTA, men det er allikevel live han virkelig skinner og det kan nå endelig oppleves igjen i Oslo.

2016 har vært et travelt år for Ricky Gervais, med filmen David Brent: Livet på veien, utgivelsen av albumet David Brent & Foregone Conclusion – Life On The Road, lanseringen av Special Correspondents på Netflix og publisering av David Brent Songbook.

Nå vender han tilbake til scenen med sin første stand-up tur på syv år: Humanity!

Billetter kan kjøpes her>>

Du finner arrangementet på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Rush After Dark – hver fredag kveld!
fredag
20:00

Rush After Dark – hver fredag kveld!

Bli med, og opplev discostemning, glowsticks, ansiktsmaling og selvlysende trampoliner!

Eventbilde: nieu show
fredag
20:00

nieu show

Hver helg kommer en ny nieu-venn og samler forskjellige folk til en skrattemild idiotkveld med fokus på humor. Kan bli moro og en halv.