Rhythm danceparty hovedbilde
fredag 
13:00

Rhythm danceparty

I sommer skal vi endelig danse igjen! SALT inviterer til dansebonanza på dagtid tre ganger i uka. Anlegget skrus på full guffe, og alle som vil riste løs under åpen himmel er hjertelig velkommen!

Dansegulvet ledes an av noen av Oslos råeste dansere, som har arrangert en rekke utendørsfester og dansekurs gjennom det siste året. På spillelista finner du latinske rytmer og pop, og hver lørdag stiller fullt band på scenen for å danse helga inn med oss.

Vi har stor utendørs plass og egne avmerkede danseruter, så det er lett å holde god avstand, selv på dansegulvet.

Instruktørene fra RHYTHM holder gulvet i gang gjennom hele sommeren. De åpner med et timeslangt dansekurs i stilartene afro, salsa, bachata, reggaeton og salsaton. De to siste timene åpnes dansegulvet for alle, og alle som har behov for å danse fra seg etter en lang vinter kan ta turen og gjøre sin greie!

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
torsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
torsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.