Arrangementet er fullført.

Rhythm danceparty hovedbilde
fredag 
13:00

Rhythm danceparty

I sommer skal vi endelig danse igjen! SALT inviterer til dansebonanza på dagtid tre ganger i uka. Anlegget skrus på full guffe, og alle som vil riste løs under åpen himmel er hjertelig velkommen!

Dansegulvet ledes an av noen av Oslos råeste dansere, som har arrangert en rekke utendørsfester og dansekurs gjennom det siste året. På spillelista finner du latinske rytmer og pop, og hver lørdag stiller fullt band på scenen for å danse helga inn med oss.

Vi har stor utendørs plass og egne avmerkede danseruter, så det er lett å holde god avstand, selv på dansegulvet.

Instruktørene fra RHYTHM holder gulvet i gang gjennom hele sommeren. De åpner med et timeslangt dansekurs i stilartene afro, salsa, bachata, reggaeton og salsaton. De to siste timene åpnes dansegulvet for alle, og alle som har behov for å danse fra seg etter en lang vinter kan ta turen og gjøre sin greie!

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!