Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rhythm danceparty hovedbilde
fredag 
13:00

Rhythm danceparty

I sommer skal vi endelig danse igjen! SALT inviterer til dansebonanza på dagtid tre ganger i uka. Anlegget skrus på full guffe, og alle som vil riste løs under åpen himmel er hjertelig velkommen!

Dansegulvet ledes an av noen av Oslos råeste dansere, som har arrangert en rekke utendørsfester og dansekurs gjennom det siste året. På spillelista finner du latinske rytmer og pop, og hver lørdag stiller fullt band på scenen for å danse helga inn med oss.

Vi har stor utendørs plass og egne avmerkede danseruter, så det er lett å holde god avstand, selv på dansegulvet.

Instruktørene fra RHYTHM holder gulvet i gang gjennom hele sommeren. De åpner med et timeslangt dansekurs i stilartene afro, salsa, bachata, reggaeton og salsaton. De to siste timene åpnes dansegulvet for alle, og alle som har behov for å danse fra seg etter en lang vinter kan ta turen og gjøre sin greie!

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Standup på Klubbscenen
torsdag
20:00

Standup på Klubbscenen

Standup på klubbscenen på Latter. Opplev både norske og internasjonale komikere. Hvert show er unikt.