Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rhys Lewis / Parkteatret / Pres. av FKP Scorpio hovedbilde
torsdag 
19:00
Parkteatret

Rhys Lewis / Parkteatret / Pres. av FKP Scorpio

SUPPORT: JASMINE JETHWA

Britiske Rhys Lewis er singer/songwriteren du bør få på radaren din, om han ikke allerede er det. Lewis lager mektig og følelsesrik popmusikk, og den nydelige stemmen hans bærer det hele med glans. Enten du trenger å gråte eller smile, Rhys er der for deg med musikken sin.

Rhys Lewis slapp nytt album i januar og spiller på Parkteatret i februar. Ganske god start på nyåret, eller hur?

Vi har allerede blitt velsignet med ett album fra den dyktige briten, og oppfølgeren «Corner Of The Sky» ble sluppet 20. januar. Albumet er skrevet et stykke ute på den britiske landsbygda, borte fra storbyens stress og mas. For Lewis, så er «Corner Of The Sky» et sted å drømme, helt uten grenser.

«It was this sense of beginning to dream – and not about career or travelling the world, but about a future with someone. It felt like a really distinct change in me.»

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Chansons Internationales // Spansk aften
tirsdag
18:00

Chansons Internationales // Spansk aften

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden, der de utforsker ulike sjangre og sanger på flere språk. Denne kvelden blir det skatter fra det spanske musikalske landskapet.

Eventbilde: Elektrisk afterwork!
fredag
16:00

Elektrisk afterwork!

Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!

Eventbilde: Fragments – Dasha Rush
lørdag
22:00

Fragments – Dasha Rush

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk og vise frem artister. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.