Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Reversible hovedbilde
onsdag 

Reversible

ntso

Bouziane Bouteldja danser for retten til å definere sitt eget liv, uavhengig av samfunnets press, krav eller påføring av skyld og skam.

Danser og koreograf Bouzine Bouteldja er fra Frankrike og Algerie. Han er åpen om at han har opplevd overgrep som barn, og dansen er hans stemme. Han bruker kroppen, som en gang var hans svake punkt, til å gjøre opprør mot skammen påført av overgriperne, moralister, religionen og samfunnet.

Bouteldja er en pioner ikke bare innen dans, men også når det gjelder å bruke dansen til å sette i gang vanskelige samtaler med sitt publikum. Han er interessert i å undersøke hvordan moral, skam og tabuer påvirker sinnene, kroppene, og selv bevegelsene våre.

Reversible er presentert av Transnational Arts Production (TrAP), i samarbeid med produsent Dirk Korell i Camin Aktion. TrAP og Den Norske Opera & Ballett har et flerårig samarbeid om å bringe ny internasjonal scenekunst til Oslo.

Forestillingstider

Forestillinger 1 og 2. februar kl 19:30-20:30 på Scene 2.

Bestill dine billetter her>>

Premiéresamtale mellom danseren og Noman Mubashir 1. februar, etter forestillingen.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.