Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Reversible hovedbilde
onsdag 

Reversible

ntso

Bouziane Bouteldja danser for retten til å definere sitt eget liv, uavhengig av samfunnets press, krav eller påføring av skyld og skam.

Danser og koreograf Bouzine Bouteldja er fra Frankrike og Algerie. Han er åpen om at han har opplevd overgrep som barn, og dansen er hans stemme. Han bruker kroppen, som en gang var hans svake punkt, til å gjøre opprør mot skammen påført av overgriperne, moralister, religionen og samfunnet.

Bouteldja er en pioner ikke bare innen dans, men også når det gjelder å bruke dansen til å sette i gang vanskelige samtaler med sitt publikum. Han er interessert i å undersøke hvordan moral, skam og tabuer påvirker sinnene, kroppene, og selv bevegelsene våre.

Reversible er presentert av Transnational Arts Production (TrAP), i samarbeid med produsent Dirk Korell i Camin Aktion. TrAP og Den Norske Opera & Ballett har et flerårig samarbeid om å bringe ny internasjonal scenekunst til Oslo.

Forestillingstider

Forestillinger 1 og 2. februar kl 19:30-20:30 på Scene 2.

Bestill dine billetter her>>

Premiéresamtale mellom danseren og Noman Mubashir 1. februar, etter forestillingen.

Relaterte saker

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.

Eventbilde: Sommerkurs i dans og ballett
mandag
00:00

Sommerkurs i dans og ballett

Bli med på sommerkurs på Kirkenær Ballettskole – for barn, ungdom og voksne på alle nivåer! En super mulighet for deg som er nysgjerrig på dans, og som vil bli kjent med ballettskolen.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.