Arrangementet er fullført.
I den anledning har de komponert en spesiell jubileumsmeny til ære for alle gjestene som har vært innom disse årene. Nå byr de på retter av makrellstørje, sjøkreps, piggvar og torsk. Du vil også kunne få vinpakke delux til vinpakke-1 pris.
Feiringen skjer fra 19-21. oktober.
For å booke bord kan du sende en mail til: fjord@restauranteik.no
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.