Arrangementet er fullført.
I den anledning har de komponert en spesiell jubileumsmeny til ære for alle gjestene som har vært innom disse årene. Nå byr de på retter av makrellstørje, sjøkreps, piggvar og torsk. Du vil også kunne få vinpakke delux til vinpakke-1 pris.
Feiringen skjer fra 19-21. oktober.
For å booke bord kan du sende en mail til: fjord@restauranteik.no
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken.