Arrangementet er fullført.

REISEKVELD Opplev vakre Transilvania hovedbilde
mandag 
19:00

REISEKVELD Opplev vakre Transilvania

Opplev-Transylvania

Føl vinden i håret og trekk inn den friske luften. Nyt synet av det vakre landskapet. Fjellandsbyene med gårder som fremdeles drives på tradisjonelt vis. Vik vei for hest og kjerre som passerer. Eieren hilser muntert og ser litt spørrende på deg. Lurer nok på hva du gjør i denne delen av verden. Besøk en seter og få servert fersk ost av gjeteren. Opplevelsene star i kø. En reise til Transilvania, er en reise tilbake i tid. Til det enkle liv, med billedskjønne landsbygrender og storslått natur.

Ethical Travel Portal inviterer til gratis REISEKVELD på Nomaden, 8 februar. Vi får besøk av vår lokale partner i Romania, Marian Tirla. Han vil vise bilder og fortelle om muligheter som finnes. Få direkte informasjon om Transilvania og hvordan det er å være turist i Romania. Det blir tid til å mingle og å stille spørsmål underveis i foredraget og etterpå.

Sted: Nomaden i Oslo, bokbutikken bak slottet.
Adresse: Uranienborgveien 4

Vi serverer rumensk snacks og arrangementet er selvfølgelig gratis.

Med direkte fly fra Torp, er det enkelt å komme seg til Romania. Landet er stadig oftere nevnt på lister over steder det er verdt å besøke. Det er også et av Europas rimeligste land. Opplevelsene vi tilbyr spenner fra selv-guidet fjellturer til kultur- og historie reiser:

– Fotturer i vakkert landskap, med eller uten guide, alle nivåer
– Sykkelturer fra landsby til landsby
– Historiereiser, myter og legender
– Kultur, lokalt håndverk og møte med en vennlig befolkning
– Kulinariske opplevelser med kortreist mat
– Aktiv ferie for store og små

Er du glad reise utenfor allfarvei, nye opplevelser og flotte fjellturer? ja da er vi trygge på at Romania vil passé deg bra!

Kontakt oss for mer informasjon på info@ethicaltravelportal.com

Ta en titt her for mer Romania inspirasjon: https://ethicaltravelportal.com/romania-norsk/

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
torsdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Ut på tur med Ti på Topp Oslo!
fredag

Ut på tur med Ti på Topp Oslo!

Få inspirasjon og motivasjon til å være i aktivitet og oppdage nye steder. Her vises du veien til flotte naturperler i Oslo!