Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Reform 97 – Nationaltheatret hovedbilde
mandag 
19:30
Nationaltheatret

Reform 97 – Nationaltheatret

Opplev den nære, lekne, morsomme og undersøkende suksessforestillingen Reform 97. Det handler om barn, foreldre og lærere – og noe alle har et forhold til: skolen.

Lille Marius døde av å pugge latinske gloser i Alexander Kiellands skolekritiske Gift fra 1883. Nesten 70 år senere, rømmer Jens Bjørneboes lille Jonas fra en skole som ikke klarer å hjelpe dyslektikere. Debatten om skolen har alltid engasjert, både i kunst og politikk, og mye har heldigvis endret seg. Men er det kommet til andre og nye problemer?

Det er nå igjen over 70 år siden Bjørneboe tok sitt oppgjør med skolevesenet, og det er på tide å følge nok en liten gutt, Pax, gjennom den norske skolen.

Relaterte saker

Eventbilde: Vidar Hodnekvam – Pappalivet: En overlevelsesguide
torsdag
18:30

Vidar Hodnekvam – Pappalivet: En overlevelsesguide

Pappalivet: En overlevelsesguide er showet du må ha med deg hvis har små barn eller hvis du vil komme og le av de med små barn.

Eventbilde: Cirque du Soleil – Crystal
torsdag
19:00

Cirque du Soleil – Crystal

Gjør som 1.8 millioner mennesker har gjort verden over. Kjøp billett for å se banebrytende stunts. skøytekunst med adrenalinfremkallende akrobatikk og luftbragder.

Eventbilde: De må føde oss eller pule oss for å elske oss
torsdag
19:30

De må føde oss eller pule oss for å elske oss

I et skinnende og lekent scenerom møter du skuespillerne Seda Witt, Selome Emnetu og Maria Agwumaro. De gir deg en kraftfull rant om et liv i samfunnsdebattens førstelinje.