Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

REFLECTIONS hovedbilde
lørdag 

REFLECTIONS

ntso

CYAN salong presenterer

REFLECTIONS
av Petter Olsen

Speil har alltid vært forbundet med mystikk, magiske kvaliteter og interdimensjonelle egenskaper. En mystikk og tro om at speil kan være portaler inn til andre dimensjoner.
Reflections er en lek, utforskning og nysgjerrig jakt etter magiske og overnaturlige glimt inn til en annen verden. En søken etter portaler til andre dimensjoner.

I utstillingen på CYAN salong viser Olsen forskjellige tilnærminger til temaet speil. Komposisjonene er nøyaktig utarbeidet for å interaktere med illusjonistisk tid og sted. Kilder av inspirasjon finner han ofte i nære omgivelser, avledet av å observere menneskelig adferd, trivielle minner eller hverdagslige objekter, som omgir oss i vår rutinepregede hverdag.

Petter Olsen vokste opp i Rælingen. Han ble uteksaminer fra Bilder Nordic School of Photography i Juni 2014. I dag bor Olsen i Oslo og jobber med diverse kommersielle og frie prosjekter.

Sjekk ut websiden hans:
www.petterolsenphotography.com

Vernissage lørdag 16. april kl. 18
Åpent 17.-30. april tirsdag – søndag kl. 12-15, mandag stengt
Og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor.
CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!