Arrangementet er fullført.

Red Hot Chilli Peppers i Oslo hovedbilde
torsdag 
18:00

Red Hot Chilli Peppers i Oslo

screen-shot-2016-09-08-at-11-16-20-am

Banebrytende legender inntar Oslo denne uken

 Når Red Hot Chili Peppers entrer scenen på Telenor Arena torsdag 8. september er det hele 13 år siden siste Norgesbesøk.

Bandet er kjent for banebrytende sjangermiks av funk, rock og hip hop, og står bak hits som Give it Away, Scar Tisse, Under the Bridge og Californication. Få artister og band av 1980-tallet brøt ned like mange musikalske barrierer, og har holdt seg så originale, som Red Hot Chili Peppers fra Los Angeles har gjort.

Målt ut i fra billettsalg og tilbakemeldinger fra publikum er det et etterlengtet besøk for norske fans. Trykket har vært enorm og konserten nærmer seg utsolgt.

Red Hot Chili Peppers er kjent for sine løsslupne og energiske liveshow. Bandet har solgt over 80 millioner plater på verdensbasis, har vunnet seks Grammy-priser og er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. Red Hot Chili Peppers, bestående av Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith og Josh Klinghoffer er en av musikkhistoriens mest suksessfulle rockeband.

Bandets siste album «The Getaway», ble sluppet i juni. Albumet, som er produsert av Danger Mouse og mixet av Nigel Godrich, er bandets ellevte studioalbum.

Dørene åpner kl 18.00

Konserten begynner 19.30!

 Bestill billetter her og få med albumet «The Getawa>>

Relaterte saker

Eventbilde: Jubileumskonsert for Kirsten Flagstad
søndag

Jubileumskonsert for Kirsten Flagstad

Gratis digital visning! 30. oktober 2020 ble Kirsten Flagstad feiret med en jubileumskonsert, og fra 09. april kan du se konserten i din egen stue.

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!