Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Red Hot Chilli Peppers i Oslo hovedbilde
torsdag 
18:00

Red Hot Chilli Peppers i Oslo

screen-shot-2016-09-08-at-11-16-20-am

Banebrytende legender inntar Oslo denne uken

 Når Red Hot Chili Peppers entrer scenen på Telenor Arena torsdag 8. september er det hele 13 år siden siste Norgesbesøk.

Bandet er kjent for banebrytende sjangermiks av funk, rock og hip hop, og står bak hits som Give it Away, Scar Tisse, Under the Bridge og Californication. Få artister og band av 1980-tallet brøt ned like mange musikalske barrierer, og har holdt seg så originale, som Red Hot Chili Peppers fra Los Angeles har gjort.

Målt ut i fra billettsalg og tilbakemeldinger fra publikum er det et etterlengtet besøk for norske fans. Trykket har vært enorm og konserten nærmer seg utsolgt.

Red Hot Chili Peppers er kjent for sine løsslupne og energiske liveshow. Bandet har solgt over 80 millioner plater på verdensbasis, har vunnet seks Grammy-priser og er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. Red Hot Chili Peppers, bestående av Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith og Josh Klinghoffer er en av musikkhistoriens mest suksessfulle rockeband.

Bandets siste album «The Getaway», ble sluppet i juni. Albumet, som er produsert av Danger Mouse og mixet av Nigel Godrich, er bandets ellevte studioalbum.

Dørene åpner kl 18.00

Konserten begynner 19.30!

 Bestill billetter her og få med albumet «The Getawa>>

Relaterte saker

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.