Arrangementet er fullført.

Red Hot Chilli Peppers i Oslo hovedbilde
torsdag 
18:00

Red Hot Chilli Peppers i Oslo

screen-shot-2016-09-08-at-11-16-20-am

Banebrytende legender inntar Oslo denne uken

 Når Red Hot Chili Peppers entrer scenen på Telenor Arena torsdag 8. september er det hele 13 år siden siste Norgesbesøk.

Bandet er kjent for banebrytende sjangermiks av funk, rock og hip hop, og står bak hits som Give it Away, Scar Tisse, Under the Bridge og Californication. Få artister og band av 1980-tallet brøt ned like mange musikalske barrierer, og har holdt seg så originale, som Red Hot Chili Peppers fra Los Angeles har gjort.

Målt ut i fra billettsalg og tilbakemeldinger fra publikum er det et etterlengtet besøk for norske fans. Trykket har vært enorm og konserten nærmer seg utsolgt.

Red Hot Chili Peppers er kjent for sine løsslupne og energiske liveshow. Bandet har solgt over 80 millioner plater på verdensbasis, har vunnet seks Grammy-priser og er innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. Red Hot Chili Peppers, bestående av Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith og Josh Klinghoffer er en av musikkhistoriens mest suksessfulle rockeband.

Bandets siste album «The Getaway», ble sluppet i juni. Albumet, som er produsert av Danger Mouse og mixet av Nigel Godrich, er bandets ellevte studioalbum.

Dørene åpner kl 18.00

Konserten begynner 19.30!

 Bestill billetter her og få med albumet «The Getawa>>

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene
lørdag
15:30

Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene

Her blir det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil.