Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ravels opera «Barnet og trolldommen» hovedbilde
onsdag 
18:00
Den Norske Opera & Ballett

Ravels opera «Barnet og trolldommen»

Kan det bo magi i et barn som ikke vil gjøre leksene sine – som får raserianfall og ødelegger tingene sine?

– Nei, jeg vil ikke!

Vi kjenner følelsen alle sammen: Følelsen av ikke å ville gjøre lekser, eller følelsen i møte med det trassige barnet. Vi ser rødt, både voksne og barn.

Disse følelsene er ikke nye. I Ravels lille opera for barn fra 1925 møter vi Barnet som får beskjed om at det må være på rommet. Barnet reagerer med å rive i stykker bøkene, rive bildene ned fra veggene og plage kjæledyrene sine. Det er slitsomt å være sint og Barnet setter seg ned. Da starter trolldommen …

Matteboka lever! 

Plutselig kommer tallene ut av den ødelagte matteboka: De lever – og synger! De ødelagte tingene og dyrene som Barnet plaget, våkner til liv og spør hvorfor de måtte få vondt?

Rommet åpner seg mot hagen. Dyrene og trærne som Barnet har vært slemt mot, vil hevne seg. Men da det lille ekornet blir skadet, får Barnet en ny mulighet til å være snill.

Les mer her.

Passer for barn fra 7 år og oppover.

Relaterte saker

Eventbilde: Tilbud på klippekort hele april!
mandag
00:00

Tilbud på klippekort hele april!

Benytt deg av april-kampanjen til Drammensbadet og få 15 bade-billetter for prisen av 10!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.