Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rattlesnake Milk – Røverstaden hovedbilde
onsdag 
19:00
Røverstaden

Rattlesnake Milk – Røverstaden

Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap.

– De er mer country enn noe annet band som holder honky tonk-musikken i gang i Texas. De er mer punk enn ethvert punkband som ser ut til å tro at frisyrer og egenskaper er viktigere enn musikken.

– De er mer surf, modig og psykedeliske enn noe annet hipsterband mellom Echo Park og Brooklyn.

De er Rattlesnake Milk og er nå på vei til Skandinavia for første gang!

Med en enkel firemanns lineup oppnår Rattlesnake Milk det mange andre band ikke klarer med så mye mer – geniet ligger i enkelheten i tilnærmingen deres. De graver seg ned til selve kjernen av sjelen og legger alt annet til side.

Mens de fleste andre etterligner trender plukket opp fra andre, har Rattlesnake Milk plukket opp noe helt unikt, men uhyggelig kjent på samme tid. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: Bysommer – Tommy Tee
lørdag
21:00

Bysommer – Tommy Tee

På Bysommer på SALT kan du forvente et solid lag av gjester av de beste som har vært innom studio hos Tommy Tee de siste 25 årene, og selvfølgelig MAE med den legendariske låta «Oslo»! 

Eventbilde: Sommerkonserter på Frogner hovedgård
søndag
14:00

Sommerkonserter på Frogner hovedgård

Ole Böhn inviterer til en rekke konserter med dyktige musikere fra inn- og utland på Frogner hovedgård i sommer.