Arrangementet er fullført.

Raske desserter hovedbilde
tirsdag 
17:00

Raske desserter

ntso

Kulinarisk Akademilærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos.

Vi viser og demonstrerer fem ulike desserter og du som deltaker er med på tilberedningen av alle fem. Kokkene deler også av sine beste teknikker og nyttige tips for å lykkes med gode, raske desserter som kan imponere hjemme.

Vi smaker på rettene underveis og du får også med deg desserter hjem. Alle spiser det de selv lager.

På dette kurset lager vi jordbærcarpaccio med rabarbra og pisket vaniljerømme, sjokokrem med nøtter og bringebær, tarte tatin med vaniljeis, pai med sitronkrem, vanilje og hvit sjokolade, samt bakt eplepurè med hasselnøtt- og kanelfløte, eplesalat og knust daim.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00

Sted:

Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo
Pris per person: 1250,- ink.mva
Antall: 12-24 personer

Relaterte saker

Eventbilde: Årets kokk 2021
tirsdag

Årets kokk 2021

Årets gastronomiske gjenforening! Her kåres Årets kokk 2021. Vinneren blir Kokke-Norges kandidat i Bocuse d’Or 2023!

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Vin til julemat
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.