Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademilærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos.
Vi viser og demonstrerer fem ulike desserter og du som deltaker er med på tilberedningen av alle fem. Kokkene deler også av sine beste teknikker og nyttige tips for å lykkes med gode, raske desserter som kan imponere hjemme.
Vi smaker på rettene underveis og du får også med deg desserter hjem. Alle spiser det de selv lager.
På dette kurset lager vi jordbærcarpaccio med rabarbra og pisket vaniljerømme, sjokokrem med nøtter og bringebær, tarte tatin med vaniljeis, pai med sitronkrem, vanilje og hvit sjokolade, samt bakt eplepurè med hasselnøtt- og kanelfløte, eplesalat og knust daim.
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Kulinarisk Akademi Hovedavdeling
Maridalsveien 87 bygg 7, 0461 Oslo
Pris per person: 1250,- ink.mva
Antall: 12-24 personer
Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.
Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!
Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!