Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rampelysfestivalen hovedbilde
fredag 

Rampelysfestivalen


 

Velkommen til Rampelysfestivalen 2017, Norges største barne- og ungdomsteaterfestival!

Rampelysfestivalen har vært årets høydepunkt for Oslo teatersenter siden 1990, og arrangeres i år for 27. gang! I 2017 foregår festivalen fra 28. april – 7. mai på Black Box Teater i Oslo. Det er utradisjonell og unik festival som tar barn og unges kunst på alvor, og som bryter med oppfatningen av hva scenekunst for og med barn og unge er.

Fredag 28.april kl.18.00 braker det løs og Rampelysfestivalen 2017 åpner! Åpningsforestillingen er det teatergruppa 40 Watt som står for med Mysteriet på Tåkedalen pensjonat. Det blir både musikalske innslag og dansenummer i et svart-hvitt landskap inspirert av film noir.

Etter at vi har sparket festivalen i gang fortsetter det fra 28. april og helt til 7. mai. 20 teatergrupper fra Oslo og omegn samles over 10 dager, og skal spille 28 engasjerende, visuelle og kunstneriske forestillinger. De skal vise egenskrevne stykker, klassikere med en vri, kriminalmysterier, samfunnsaktuelle stykker og til og med en norsk urpremiere. Les mer om de forskjellige forestillingene her.

Søndag 7. mai åpner vi foajeen for en gratis familiedag med lek og moro med teater. Onsdag 3. mai er det minifestival i festivalen hvor unge voksne får vist frem sin kunst på Rampelys GNIST. I tillegg blir det flere Rampelys ATOM opplevelser på Live-scenen i foajéen og masse annet!

Se programmet og les alt om festivalen på: www.rampelysfestivalen.no
Kjøp billetter her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Fjon-rebus for barna på SNØ
fredag

Fjon-rebus for barna på SNØ

I hele sommerferien vil det være Fjon-rebus for barna på SNØ. Vår maskot; trolljenta Fjon, har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på.