Arrangementet er fullført.

Rampelysfestivalen hovedbilde
fredag 

Rampelysfestivalen


 

Velkommen til Rampelysfestivalen 2017, Norges største barne- og ungdomsteaterfestival!

Rampelysfestivalen har vært årets høydepunkt for Oslo teatersenter siden 1990, og arrangeres i år for 27. gang! I 2017 foregår festivalen fra 28. april – 7. mai på Black Box Teater i Oslo. Det er utradisjonell og unik festival som tar barn og unges kunst på alvor, og som bryter med oppfatningen av hva scenekunst for og med barn og unge er.

Fredag 28.april kl.18.00 braker det løs og Rampelysfestivalen 2017 åpner! Åpningsforestillingen er det teatergruppa 40 Watt som står for med Mysteriet på Tåkedalen pensjonat. Det blir både musikalske innslag og dansenummer i et svart-hvitt landskap inspirert av film noir.

Etter at vi har sparket festivalen i gang fortsetter det fra 28. april og helt til 7. mai. 20 teatergrupper fra Oslo og omegn samles over 10 dager, og skal spille 28 engasjerende, visuelle og kunstneriske forestillinger. De skal vise egenskrevne stykker, klassikere med en vri, kriminalmysterier, samfunnsaktuelle stykker og til og med en norsk urpremiere. Les mer om de forskjellige forestillingene her.

Søndag 7. mai åpner vi foajeen for en gratis familiedag med lek og moro med teater. Onsdag 3. mai er det minifestival i festivalen hvor unge voksne får vist frem sin kunst på Rampelys GNIST. I tillegg blir det flere Rampelys ATOM opplevelser på Live-scenen i foajéen og masse annet!

Se programmet og les alt om festivalen på: www.rampelysfestivalen.no
Kjøp billetter her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Her settes det ut tegnebord, lego, bøker og andre hyggelige lavterskelsaktiviteter barna kan kose seg med. Verkstedet er gratis!

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.

Eventbilde: Barnas lørdag: Byttedag for leker
lørdag
12:00

Barnas lørdag: Byttedag for leker

Lyst på nye leker? Opptatt av gjenbruk? Da er byttedag noe for deg!