Arrangementet er fullført.

Premiere på Black Box Teater hovedbilde
onsdag 
20:30
Black Box Teater

Premiere på Black Box Teater

Premiere fra koreografen Ingri Fiksdal

Ingri Fiksdals nye produksjon «Deep Field» er sentrert rundt det å løpe og løpingens affektive kvaliteter, både på vegne av utøvere og publikum. Blant løpere betegnes den ettertraktede «runners-high» som en euforisk tilstand hvor endorfiner slippes ut i kroppen. Endorfinenes virkning har mange likheter med sitt medisinske motstykke, morfin. De tjener som smertestillende middel, og har gjennom evolusjonen hjulpet mennesker med å overleve ved å gi ekstra utholdenhet for eksempel ved jakt på dyr. Endorfiner produseres i hjernens pre-frontale og limbiske områder, som også lyser opp som en reaksjon på følelser som kjærlighet.

Ingri Fiksdal har opparbeidet seg et internasjonalt renommé som koreograf. Arbeidene hennes har blitt produsert og presentert av Black Box teater flere ganger. Forestillingen «Night Tripper» (2012) fikk Natt & Dags Oslo Award og «HOODS» (2014) ble tildelt Dansekritikerprisen. «Cosmic Body» ble nominert til Hedda-prisen for beste scenografi og kostymdesign. Hennes siste arbeid «Diorama» på Huk ble presentert under Oslo Internasjonale Teaterfestival i mars 2018.

Her kan du lese mer om forestillingen.

Relaterte saker

Eventbilde: Full Spredning – Nationaltheatret
lørdag
18:00

Full Spredning – Nationaltheatret

Nina Lykkes prisbelønte roman Full spredning blir teater. Det handler om våre menneskelige svakheter og tilbøyeligheter – sett med satirikernes skråblikk.

Eventbilde: Prime Time Orchestra I Bærum Kulturhus
søndag
19:00

Prime Time Orchestra I Bærum Kulturhus

FLYTTET! Prime Time Orchestra er inne i sitt 40. år i 2021 og denne konserten er enda et nytt konsept hvor de har med unge norske stemmer mellom 25 og 35 år, lokalt og nasjonalt.

Eventbilde: Realness – Forestillingen strømmes
lørdag
20:00

Realness – Forestillingen strømmes

Velkommen til strømmingen av urpremieren med Nagelhus Schia Productions. En mørk komedie som tar opp rasisme, mobbing, overgrep, maktmisbruk og manipulasjon.