Arrangementet er fullført.

Postkort fra Stockholm 1910 hovedbilde
søndag 
18:00
Svenska Margaretakyrkan

Postkort fra Stockholm 1910

Musikk av Otto Olsson, Johan S Svendsen mfl.
Mari Halvorsen, fiolin, Benjamin Åberg, orgel.

I denne konserten får du mulighet til å lytte til seinromantisk musikk fremført på kirkens praktfulle Setterquistorgel, i samspill med fiolin. Fiolinist Mari Halvorsen er en av den unge generasjonens stjerneskudd. Hun har vært solist sammen med flere kjente orkestre, og blitt prisbelønnet som kammermusiker. Organisten Benjamin Åberg er siden november 2018 kirkens ordinære kantor og har en omfattende konserterfaring som organist og kammermusiker bak seg.

Mye av konsertens musikk er skrevet av Otto Olsson, som også var sakkyndig når orgelen ble bygget i 1925. Han har blant annet skrevet en utrolig vakker Romance, for orgel og fiolin, som kommer til å bli fremført her. I denne konserten blir orgelens evner for samspill virkelig løftet frem. Dets mange myke fargetoner blander seg vakkert med fiolinen på samma måte som i en stor orkester.
Entré 100 kr i døren.

Relaterte saker

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Tungtvann – Sentrum Scene
fredag
20:00

Tungtvann – Sentrum Scene

Blodtrimmet maskineri og sultne på mer er Tungtvann klare for å lage fest! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus de bare kunne drømme om da de ble laget.

Eventbilde: Sinatra & Friends til Oslo Konserthus
lørdag
19:30

Sinatra & Friends til Oslo Konserthus

Showet Sinatra & Friends har fått fantastiske kritikker fra både publikum og anmeldere etter enn rekke utsolgte opptredener rundt om i Europa.