Arrangementet er fullført.

Poolside Oslo hovedbilde
lørdag 
14:00

Poolside Oslo

resize.ashx

Lørdag 13. august blir det tidenes poolparty i Frognerbadet. Her kan du nyte god musikk ved bassengkanten og la beina dingle i vannet.

Spilletider

14.00-18.35: Josef Bamba b2b SJUR b2b Charlie Roennez
18.35: Jonas Blue
19.40: Sonny Alven
20.50: Jaa9 & OnklP
22.00: Matoma

Endelig er det tid for et Miamistyle poolparty i Oslo. I anledning at Frognerbadet fyller 60 år er det på høy tid å tlby et ventende publikum sydlandsk hedonisme rundt bassengkanten. De fyller bassengområdet med daybeds, barer, cabanas, badeballer, solsenger, BBQ, 27C oppvarmet basseng og internasjonale artister.

Ta med deg dine beste venner og opplev Matoma som kjører et intimt set helt inntil bassengkanten.

Stemningsgarantisten Jonas Blue, mannen bak landeplagen «Fast car» opptrer for første gang i Norge.

Den nye norske stjernen Sonny Alven sørger for god stemning i sommervarmen. Celebert besøk får vi også av Jaa9 & OnklP, som kun gjør denne konserten i Oslo i år.

Her finner du billetter.
Insta: Poolsideoslo

For den kresne tilbyr vi et lukket VIP-område med cabanas med sitteplass til 8 personer i hver. Her har man uhindret tilgang til bassenget og sitter under tak med premium solforhold. Ved bestilling er fem flasker champagne/rosé/vodka 21% inludert. Den som bestiller vil også bli hentet hjemme i en luksusbil av type Ferrari, Maserati, Rolls Royce eller lignende (innen rimelig avstand fra Frognerbadet.)

Selve festen foregår i i de nedre bassengene, dvs der det er 80 cm dypt, og 27C i vannet. Med andre ord perfekt for å vasse rundt mens man svinger seg til musikken.

Se for deg hvordan hele bassengområdet er omringet av cabanas, Matoma står på scenen i enden av bassenget, baren er åpen og BBQ’en byr opp til en innbydende festbrunch.

Dresscode: Vil du bade tar du med badetøy, vil du se bra ut på land kler du deg slik du ønsker på en utendørs nattklubb på dagtid.

Bring on the summer!
De har selvsagt garderober tilgjengelig.
Obs! ID 20.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»