Arrangementet er fullført.

Poolside Oslo hovedbilde
lørdag 
14:00

Poolside Oslo

resize.ashx

Lørdag 13. august blir det tidenes poolparty i Frognerbadet. Her kan du nyte god musikk ved bassengkanten og la beina dingle i vannet.

Spilletider

14.00-18.35: Josef Bamba b2b SJUR b2b Charlie Roennez
18.35: Jonas Blue
19.40: Sonny Alven
20.50: Jaa9 & OnklP
22.00: Matoma

Endelig er det tid for et Miamistyle poolparty i Oslo. I anledning at Frognerbadet fyller 60 år er det på høy tid å tlby et ventende publikum sydlandsk hedonisme rundt bassengkanten. De fyller bassengområdet med daybeds, barer, cabanas, badeballer, solsenger, BBQ, 27C oppvarmet basseng og internasjonale artister.

Ta med deg dine beste venner og opplev Matoma som kjører et intimt set helt inntil bassengkanten.

Stemningsgarantisten Jonas Blue, mannen bak landeplagen «Fast car» opptrer for første gang i Norge.

Den nye norske stjernen Sonny Alven sørger for god stemning i sommervarmen. Celebert besøk får vi også av Jaa9 & OnklP, som kun gjør denne konserten i Oslo i år.

Her finner du billetter.
Insta: Poolsideoslo

For den kresne tilbyr vi et lukket VIP-område med cabanas med sitteplass til 8 personer i hver. Her har man uhindret tilgang til bassenget og sitter under tak med premium solforhold. Ved bestilling er fem flasker champagne/rosé/vodka 21% inludert. Den som bestiller vil også bli hentet hjemme i en luksusbil av type Ferrari, Maserati, Rolls Royce eller lignende (innen rimelig avstand fra Frognerbadet.)

Selve festen foregår i i de nedre bassengene, dvs der det er 80 cm dypt, og 27C i vannet. Med andre ord perfekt for å vasse rundt mens man svinger seg til musikken.

Se for deg hvordan hele bassengområdet er omringet av cabanas, Matoma står på scenen i enden av bassenget, baren er åpen og BBQ’en byr opp til en innbydende festbrunch.

Dresscode: Vil du bade tar du med badetøy, vil du se bra ut på land kler du deg slik du ønsker på en utendørs nattklubb på dagtid.

Bring on the summer!
De har selvsagt garderober tilgjengelig.
Obs! ID 20.

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP & De fjerne Slektningene
onsdag
19:00

OnklP & De fjerne Slektningene

Etter tre sterke album, prisdryss og låtsuksesser som «Styggen på Ryggen» gjør Slekta comeback med sitt fjerde studioalbum og konserter på Rockefeller.

Eventbilde: Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary
lørdag
20:00

Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary

Lissie tar med seg låter fra «Catching a Tiger», i tillegg til høydepunkter fra resten av katalogen og inviterer til knallkonsert i Oslos finstue!

Eventbilde: Sommerkonserter med Minimusikk – Kajsa Balto
lørdag
12:00

Sommerkonserter med Minimusikk – Kajsa Balto

Kajsa Balto er en samisk artist med røtter fra Oppland og Finnmark. Hun henter inspirasjon fra tradisjonell joik i sitt arbeid, og blander musikalske stilarter.