Lær å lag pølser sammen med Annis Pølsemakeri i Mathallen!
Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan selv bestemme akkurat hvordan din pølse skal se ut – og ikke minst smake.
Benytt deg av denne gylne muligheten til å bli opplært av butikkslaktermester Daniel Byskov.
På pølsekurset vil du få:
- Utdelt 4 kg kjøtt av okse, kalv, lam og svin, samt 1 kg spekk
- Vi stiller med urter, krydder og andre basisingredienser som passer til våre oppskrifter
- Har du egne tilsetninger du vil ha i pølsen kan dette medbringes (gjelder ikke alkohol)
- Ønskes det å bruke øl eller vin i pølsen kan dette kjøpes av Hitchhiker i samme lokale
- Vi stiller med ulike pølseoppskrifter som du kan bruke, men du kan også lage din egen «freestyle»
- Alle pølsene du lager får du med deg hjem
- Vi stiller med pølsestapper og annet utstyr som vi behøver
- Du får en underholdende og lærerik kveld med Annis-ansatte!
- Fra vår samarbeidspartner Sous Vide får du også kr. 499,- i avslag på «Dick» pølsestapper som er regnet for å være den beste pølsestapperen for hjemmebruk og mindre profesjonelt bruk! Tilbudet gjelder 1 uke fra kursdato.
Om pølsekurset
Pølsene vi lager på dette kurset er grove pølser som er rå, men vi kommer til å fortelle noen ord om det å røyke pølser og spedde pølser. Det kommer også eget kurs om julepølser og spedde pølser til høsten.
Det er greit å være 2 når man lager pølser, så vi setter opp grupper på 2 personer per pølsestapper. Om du vil ha med en god pølsepartner så er dette en god anledning til å lage masse pølser sammen!
Noen av kursene blir holdt i Vulkan Matsal, nabolokalet til Hitchhiker. Her kan Hitchhiker stå for servering av alkohol og mineralvann, så dette kan bli en riktig hyggelig kveld! Disse datoene er merket med «Hitch».