Arrangementet er fullført.
Vi kverner kjøtt, lager farse og produserer pølser. Burgere skal grilles og pølser skal stekes. Vi lager også en skikkelig luksusdeig og baker ut de nydeligste hamburgerbrød. Tilbehør som ketchup, sennep, sprø løk, burgerdressing, piccalilli relish, sure agurker og potetstabbe hører med og skal tilberedes. Kurskvelden avsluttes rundt bordet med selvproduserte godsaker.
Kurset tar ca 3,5 timer.
Alle får med oppskrifter på det som lages og boken Sjekk de brø’a!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.