Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pogo Pops + Thom Hell Supp: The Violent Years hovedbilde
torsdag 
20:00
Parkteatret

Pogo Pops + Thom Hell Supp: The Violent Years

Pogo Pops + Thom Hell  Supp: The Violent Years

Pogo Pops kjenner mange fra hitlåter som «The Great Fall», «Man Inside My Head» og «My Mind Explodes». Bandet består av Frank Hammersland på bass og vokal, Viggo Krüger på gitar og Nikolai Hamre på trommer. Debutalbumet «Pop Trip» fikk svært gode anmeldelser i norsk presse, og ble nominert til Spellemannprisen 1992 i klassen pop. For albumet «Crash» mottok bandet Spellemannprisen 1993 i klassen pop.

Våren 2017 kom det sjuende albumet til Pogo Pops, «Love Is The Greatest Compass», et album som har høstet svært gode kritikker i norsk presse:

Dagbladet, 5/6: «Catchy pop i landskapet Teenage Fanclub, The Beatles, David Bowie, a-ha og britpop a la Suede, med en liten sving innom crooner-pop.»

Dagsavisen, 5/6: «Det går an å høre at dette er laget av ren kjærlighet til sjangeren.»

Norway Rock Magazine, 4,5/6: «Det blir enda bedre med «The Blue Beyond» og den aldeles nydelige «The Way It Goes», allerede en soleklar kandidat til Årets Norske Låt.»

Popklikk: «Om ikke dette albumet blir nominert til en eller flere Spellemann-priser kommer Popklikk-redaksjonen til å sende inn en skriftlig klage til Faderen, Sønnen og Den Hellige Ånd.»

facebook.com/Pogopops1

Thom Hell har med sine åtte album truffet et stort og bredt publikum, og høstet både lovord og priser. For tredjeplata «God, If I Saw Her Now» (2008) høstet han Spellemannprisen både for Årets populærkomponist og Beste mannlige artist. For sitt fjerde album «All Good Things» fra 2010 ble han nominert til Spellemannprisen 2010 i klassene populærkomponist og mannlig
artist, hvor han vant sistnevnte.

I tillegg til egen karriere som soloartist, har Thom Hell bidratt på scene og i studio med et bredt utvalg av Norges fremste artister. I fjor slapp han sin åttende plate, «Happy Rabbit», til strålende mottakelse i utenlandsk presse (4/5 i Mojo, The Guardian og The Independent). Han er for tiden aktuell med liveplata «Alone». Med seg på Parkteatret har Thom Hell sagnomsuste The Love Connection som backingband.

The Violent Years fra Mandal presenterte allerede på Quartfestivalen 2005 sin illusjonsløse americana flasket opp på Nick Cave og tidlig 16 Horsepower, da de varmet opp for Magnolia Electric Co. for et entusiastisk publikum. Først tre år senere ga de ut en EP, og denne ble i 2012 fulgt opp av langspilleren «Trying to Get Over».

Rune Slyngstad i Fædrelandsvennen skrev da: «Bandet beveger seg innenfor rammen av det som vi kaller amerikansk inspirert rock; americana. Klassikeren og toppnivået her hjemme i den stilen eies fortsatt av Midnight Choir og deres fantastiske album, «Amsterdam Stranded». Her er platen som kan vippe den ned til andreplass.»

Seks år senere har Apollon Records plukket opp bandets unike blanding av tradisjonell singer/songwriting og melankolsk drømmende kunstpop, og gir ut andrealbumet «I Blame You and You Blame Me» som ventes februar 2018.

Billetter kr. 350,- + avg.

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: OverOslo 2024
onsdag
15:00

OverOslo 2024

Velkommen til nye, store musikkopplevelser på toppen av Oslo!

Eventbilde: OSLO PRIDE 50 ÅR: For en stemme!
onsdag
19:00

OSLO PRIDE 50 ÅR: For en stemme!

I forbindelse med Oslo Pride 50 år inviterer Nasjonaloperaen og Kringkastingsorkestret sangere fra mange sjangre, aldre og kulturer til en storslått feiring av den fantastiske menneskestemmen.

Eventbilde: Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!
søndag
18:00

Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!

I år igjen inviterer Henie Onstad Kunstsenter til sankthansfeiring. Det blir aktiviteter for store og små, dans og musikk, og de håper det blir solskinn og folkefest!