God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokker på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør. Det serveres smaksprøver på pizza med rød og hvit saus, før deltakerne lager sin egen pizzadeig og egne sauser. Det lages to pizzaer der den ene ferdigstilles og den andre halvstekes og tas med hjem. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppstart: kl 17:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.500,-per person
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.
Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.
Omvisningen «To fabrikker – tusen liv» gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde.