Arrangementet er fullført.
Pizza er i utgangspunktet veldig enkelt å lage, men samtidig litt vanskelig.
Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimal pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør. Etter en demonstrasjonen lager du dine egne pizzabunner og forskjellige pizzaer. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3 timer
Pris: 1.350,-per person *Gjeldende pris fra 01.04.20
På dette kurset har vi ikke mulighet til å tilpasse til glutenallergi
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.