Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pitchekonkurranse – Sentralen UNG Gründer hovedbilde
mandag 
Sentralen

Pitchekonkurranse – Sentralen UNG Gründer

Mandag 27. november arrangerer vi pitchekonkurranse. Hver gruppe/bedrift som deltar pitcher sin idé/forretningsidé på maks 3 minutter. En jury gir tilbakemelding og velger ut de gruppene/bedriftene som får søke om støtte fra Sparebankstiftelsen på mellom 1 000 – 10 000 kr.

Er du mellom 16 og 25 år og har en forretningside eller vil se nærmere på mulighetene for å starte egen virksomhet? Eller driver du kanskje med Elev-, Ungdoms- eller Studentbedrift?

Da kan du melde deg på.

Link til påmeldingsskjema: https://ueoslo.wufoo.eu/forms/mpvtcrb131gfir/

For mer informasjon kontakt UE Oslo på oslo@ue.no.

Relaterte saker

Eventbilde: Teknologihistorisk foredrag: GPS 50 år
torsdag
17:00

Teknologihistorisk foredrag: GPS 50 år

Visste du at GPS antakelig ikke er det du bruker når du tenker at du bruker GPS? Hvordan virker det og hvordan har det påvirket vår hverdag? Bli med på foredrag med foredragsholder Stein Thomsen, Norsk Romsenter.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag.

Eventbilde: Kontroll – forsøk på å temme verden
tirsdag
00:00

Kontroll – forsøk på å temme verden

Menneskene tar stadig mer kontroll over omgivelsene. Dette har ført til at vi i dag står overfor store utfordringer. Hvordan kan vi se for oss andre framtider? Kan vi finne nye måter å leve med og av dyr?