Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pitbull til Oslo Spektrum hovedbilde
torsdag 

Pitbull til Oslo Spektrum

Pitbull til Oslo Spektrum 1. juni. Foto: Lunchbox LP /Flickr.com
Foto: Lunchbox LP /Flickr.com

Rapperen Pitbull lager fest i Oslo Spektrum fredag 1. juni. Billettsalget startet torsdag 15. mars!

Den cubansk-amerikanske rapperen en er moderne artist som blander alle impulsene fra Miamis storbypuls til en skjønn og ytterst dansevennlig forening av hissige hip-hop beats, saftig salsa, reggaetoner, merengue, calypso og crunk.

Pitbull, eller Armando Christian Perez som han egentlig heter, hadde en hard oppvekst i smeltedigelen Miami i Florida. Ved hjelp av hardt arbeid og sitt store musikalske talent har han kjempet seg hele veien til hitlistene med sanger som får blodet til å pumpe og bena til å danse. Pitbull er en moderne stjerne som ikke lar seg begrense til en sjanger, og hans cubanske røtter skinner gjennom i hans rytmiske musikk. Rapperen, plateprodusenten og låtskriveren Pitbull har siden solodebuten ”M.I.A.M.I.” i 2004 utgitt seks studioalbum og hatt mange hits. I 2009 hadde han stor suksess med superfengende ”I Know You Want Me (Calle Ocho)”, og det siste året er ”Give Me Everything” (feat. Ne-yo, Afrojam og Nayer) og ”International Love” (feat. Chris Brown) bare noen av Pitbulls sanger som har herjet utesteder og hitlister.

Kjøp billetter til konserten med Pitbull på Billettservice >>

Relaterte saker

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.