Arrangementet er fullført.

Pitbull til Oslo Spektrum hovedbilde
torsdag 

Pitbull til Oslo Spektrum

Pitbull til Oslo Spektrum 1. juni. Foto: Lunchbox LP /Flickr.com
Foto: Lunchbox LP /Flickr.com

Rapperen Pitbull lager fest i Oslo Spektrum fredag 1. juni. Billettsalget startet torsdag 15. mars!

Den cubansk-amerikanske rapperen en er moderne artist som blander alle impulsene fra Miamis storbypuls til en skjønn og ytterst dansevennlig forening av hissige hip-hop beats, saftig salsa, reggaetoner, merengue, calypso og crunk.

Pitbull, eller Armando Christian Perez som han egentlig heter, hadde en hard oppvekst i smeltedigelen Miami i Florida. Ved hjelp av hardt arbeid og sitt store musikalske talent har han kjempet seg hele veien til hitlistene med sanger som får blodet til å pumpe og bena til å danse. Pitbull er en moderne stjerne som ikke lar seg begrense til en sjanger, og hans cubanske røtter skinner gjennom i hans rytmiske musikk. Rapperen, plateprodusenten og låtskriveren Pitbull har siden solodebuten ”M.I.A.M.I.” i 2004 utgitt seks studioalbum og hatt mange hits. I 2009 hadde han stor suksess med superfengende ”I Know You Want Me (Calle Ocho)”, og det siste året er ”Give Me Everything” (feat. Ne-yo, Afrojam og Nayer) og ”International Love” (feat. Chris Brown) bare noen av Pitbulls sanger som har herjet utesteder og hitlister.

Kjøp billetter til konserten med Pitbull på Billettservice >>

Relaterte saker

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
torsdag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
mandag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!