Søk i Aktiv i Oslo

Peter Pan – en musikk­teater­forestilling for ungdom og voksne hovedbilde
onsdag 
19:00
Oslo Nye Teater

Peter Pan – en musikk­teater­forestilling for ungdom og voksne

Bli med inn i en helt ny musikkteaterversjon av den eventyrlige klassikeren Peter Pan, full av lek, latter, råskap og ømhet – og en magi som bare finnes i teatret.

En gutt bor sammen med sin far og hunden deres. Far springer rundt seg selv og gjør alt for å være som alle andre. Men gutten er ikke som alle andre. Inne i ham herjer et kaos av nye følelser han ikke tør kjenne på og tanker som han ikke har noen å dele med. I stedet lager han fortellinger og eventyrlige sanger fylt av lys og mørke, som han deler med hunden sin.

Men akkurat denne kvelden skjer det noe uventet. Det har vokst frem en skygge i rommet. Skyggen tilhører en annen gutt, Peter Pan, og han og Tingeling har kommet for å få den tilbake.

I musikkteaterforestillingen Peter Pan opplever vi en fortelling om dyp lengsel etter kjærlighet, tilhørighet og frihet til å kunne være den vi er i verden.

Se mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
mandag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
tirsdag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.