Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pastakurs på Mathallen hovedbilde
tirsdag 
17:00

Pastakurs på Mathallen

ntso
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Påmelding via vår nettside: https://kulinariskakademi.no/mathallen/articles/pastakurs-2
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Kursavgiften dekker følgende:

  • Råvarene under kurset
  • Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3 timer)
  • Oppskriftshefte
  • Forkle til å ta med hjem
  • Utstyr under kurset
  • Foredragsholdere

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1200,- ink.mva
Antall: 12-24 personer

Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:

  • Deltagerne deles i par
  • Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
  • Deltakerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige pastatypene.
  • Deltakerne smaker på alle rettene som lages underveis i kurset

Etter kurset har du lært:

  • Flere forskjellige pastasorter både fylte og kuttede
  • Hvordan du lager din egen pastadeig
  • Hvordan du lager din egen ferske pasta
  • Hvordan du lager fylt pasta
  • Hva som passer til enkle pastaretter
  • Hvordan du koker perfekt pasta
  • Hva som er forskjell på tørket og fersk pasta

Relaterte saker

Eventbilde: PINQUIZ
tirsdag
19:00

PINQUIZ

PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.