Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.
Påmelding via vår nettside: https://kulinariskakademi.no/mathallen/articles/pastakurs-2
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.
Kursavgiften dekker følgende:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1200,- ink.mva
Antall: 12-24 personer
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
Etter kurset har du lært:
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.
Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.
Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.