Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pastakurs – Kulinarisk Akademi hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Kulinarisk akademi holder en utfyllende demonstrasjon hvor du blir vist hvordan man lager pastadeig, og du lærer om ulike sorter pasta, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis. Alle spiser det de selv har laget.

Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene

Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, gjerne sammen med en venn eller kjæreste? Meld deg på pastakurset ved å besøke nettsiden.

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Tegnekurs for voksne høsten 2022
mandag

Tegnekurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk vil lære deg å bruke forskjellige motiver, jobbe med perspektiv, komposisjon, lys og skygge, form og forenkling og mye mer! Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Eventbilde: Hot Yoga med Trym Kind
onsdag
18:30

Hot Yoga med Trym Kind

Trym Kind er en aspirerende skuespiller og er i skrivende stund aktuell kandidat for en yogaistruktør-rolle i en tv-serie. Han tenker derfor at han skal få litt erfaring som han kan bruke (method acting). Bli med på kurs da vel.