Arrangementet er fullført.
Kulinarisk akademi holder en utfyllende demonstrasjon hvor du blir vist hvordan man lager pastadeig, og du lærer om ulike sorter pasta, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis. Alle spiser det de selv har laget.
Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene
Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, gjerne sammen med en venn eller kjæreste? Meld deg på pastakurset ved å besøke nettsiden.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.