Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pastakurs – Kulinarisk Akademi hovedbilde
tirsdag 
17:00
Kulinarisk Akademi - Mathallen

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Kulinarisk akademi holder en utfyllende demonstrasjon hvor du blir vist hvordan man lager pastadeig, og du lærer om ulike sorter pasta, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis. Alle spiser det de selv har laget.

Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Sted: Kulinarisk Akademi Sagene

Ønsker du en kulinarisk opplevelse samt utvikle dine kokkeferdigheter, gjerne sammen med en venn eller kjæreste? Meld deg på pastakurset ved å besøke nettsiden.

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!
fredag
17:30

Øl og whisky-smaking – det blir perfeksjon!

Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.