Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Påskeverksted for barn i Mathallen hovedbilde
onsdag 

Påskeverksted for barn i Mathallen

ntso

Velkommen til eggemaling, ansiktsmaling og fotoautomat

Onsdag 23.mars – fredag 25.mars i Vulkan Matsal (2. etg i Mathallen Oslo)

Eggemaling 12:00-16:00
Barna får være med på hele prosessen med å blåse ut egget, blande farger, overdrive glitterbruken og male kunstverk på eggene. Vi oppfordrer foreldre til å ta med et tomt syltetøyglass e.l så ungene kan ta med eggeplommene hjem og lage mat av det i stedet for at det blir kastet.

Ansiktsmaling og fotoautomat 12:00-16:00
Barna kan få velge mellom å bli malt som en påskehare eller påskekylling. I fotoautomaten får de ekstra rekvisitter. Bildene får dere digitalt.

Vi gleder oss til bypåske!

Mathallen Oslo har åpent som vanlig skjærtorsdag og langfredag. Påskeaften stenger butikkene kl. 16:00 og 1. og 2. påskedag holder vi stengt.

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.